Novak Djokovic Daniil Medvedev US Open 2021 Tenis

Huiduit pe cea mai mare arenă de tenis din lume în seara care i-ar fi putut schimba viața: reacția nervoasă a lui Novak Djokovic 

Novak Djokovic a distrus o rachetă și a fost amendat cu suma de $5,000. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 10:18
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 10:28

Novak Djokovic nu a găsit răspunsuri prin care să contracareze serviciul monstruos de eficient al rusului Daniil Medvedev în finala US Open 2021, iar partida s-a încheiat în trei seturi, în oglindă cu desfășurarea ultimului act de la Australian Open din acest an. 

Învins cu un triplu 6-4 după numai 2 ore și 15 minute de joc, frustrarea liderului mondial a crescut pe măsura trecerii timpului, în contextul în care o victorie a jucătorului sârb ar fi însemnat egalarea performanței istorice a lui Rod Laver din 1969 - aceea de a câștiga toate cele 4 titluri de mare șlem în același an. 

  • Huiduit pe cea mai mare arenă de tenis din lume în seara care i-ar fi putut schimba viața: reacția nervoasă a lui Novak Djokovic

Novak Djokovic a reușit un singur break în finala US Open 


La jumătatea setului secund, nervii liderului ATP au cedat, iar Novak Djokovic și-a distrus racheta, ajungând să fie huiduit de o parte a publicului american. Pentru acest gest nesportiv, jucătorul sârb a fost amendat cu suma de $5,000, notează Michal Samulski, incomparabilă cu premiul financiar pe care îl va încasa pentru calificarea în finală, $1,250,000. 

Din nefericire pentru Novak Djokovic, finala pierdută în fața lui Daniil Medvedev i-a răpit șansa de a rescrie istoria modernă a tenisului masculin și i-a accentuat palmaresul negativ în finalele US Open. Până în prezent, Djokovic a jucat 9 finale la New York, dintre care a câștigat doar 3. 

Modifică setările cookies