Nick Kyrgios Nick Kyrgios ATP Nick Kyrgios depresie Tenis ATP Tenis

Nick Kyrgios, dezvăluire halucinantă: a încercat să se sinucidă, în urmă cu 3 ani. „Eram singur, abuzam de alcool și droguri.”

Nick Kyrgios a publicat o postare copleșitoare din punct de vedere emoțional pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 10:43
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:04

Devenit în premieră campion de Grand Slam în luna ianuarie, Nick Kyrgios a publicat una dintre cele mai emoționante postări. În cea mai recentă apariție pe Instagram, tenismenul australian a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă, în urmă cu trei ani și că poate astăzi să afirme că a trecut peste perioada neagră a vieții sale. 

Ajutat de noua iubită, Costeen Hatzi, Nicholas Kyrgios pare să fi găsit echilibrul unei vieți de succes, atât în plan personal, cât și profesional. Temperamentul vulcanic arătat pe teren nu s-a schimbat dramatic în cazul lui Kyrgios, având ieșiri imprevizibile în timpul Openului Australian, dar, per total, transformarea psihică a lui Kyrgios a produs efecte pozitive în jurul său. 

Mesajul uluitor scris de Nick Kyrgios pentru persoanele care se luptă cu depresia

„Ăsta am fost eu, acum 3 ani, la Australian Open. Cei mai mulți ar presupune că o duceam bine, din punct de vedere psihic sau că mă bucuram de viață... a fost una dintre cele mai întunecate perioade ale vieții mele.

Dacă te uiți atent, pe brațul meu drept poți să vezi că mi-am făcut rău. Aveam gânduri suicidale și mă zbăteam să mă scol din pat, darămite să joc în fața a milioane de oameni.

Eram singuratic, depresiv, pesimist, abuzam de alcool, droguri și îmi îndepărtam familia și prietenii. Simțeam că nu pot să vorbesc cu nimeni sau să am încredere în ei. 

Acesta a fost rezultatul nedeschiderii mele și refuzului meu de a mă sprijini pe cei dragi și de a mă împinge să fiu puțin mai optimist. 

Știu că viața de zi cu zi poate părea epuizantă, imposibilă uneori. Înțeleg că, dacă te deschizi, te poate face să te simți slab sau înfricoșat. Îți spun acum că e în regulă, nu ești singur/ă. 

Am trecut prin acele perioade în care părea că niciodată nu voi mai avea sentimente optimiste și energie de viață. Te rog, nu te simți de parcă ai fi singur/ă. 

Dacă simți că nu poți vorbi cu nimeni, sunt aici, căutați-mă. Sunt mândru să spun că mi-am revenit copmlet și am o perspectivă diferită asupra vieții.

Nu iau nimic de-a gata. Vreau să vă puteți atinge potențialul maxim și să zâmbiți. 

Viața aceasta e frumoasă,” a scris Nicholas Kyrgios. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!