Tenis

GALERIE FOTO Campionul de Grand Slam, Nick Kyrgios și-a sărutat pasional iubita pe terenul de joc, în văzul a mii de australieni

Nick Kyrgios a sărutat-o pasional pe Costeen Hatzi pe terenul Arenei Rod Laver, imediat după încheierea finalei Openului Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 23:19
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 23:20

Nick Kyrgios a sărbătorit câștigarea primului titlu de mare șlem alături de iubita sa, Costeen Hatzi. Tenismenul australian a invitat-o să pășească pe suprafața de joc a Arenei Rod Laver, la scurt timp după încheierea ceremoniei de premiere.

Nicholas Kyrgios și-a sărutat iubita pasional, în văzul miilor de persoane din public și a zecilor de fotografi care au surprins momentul.

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis, campioni AO 2022

Alături de Thanasi Kokkinakis, Nick Kyrgios a câștigat trofeul la Australian Open, în proba de dublu masculin, după o victorie, scor 7-5, 6-4 în defavoarea compatrioților Matthew Ebden și Max Purcell. 

La ceremonia de premiere, Nick Kyrgios nu s-a putut abține și a făcut o remarcă prin care a invitat femeile în oraș pentru a sărbători marele său succes de la Melbourne. 

Discursul de campion de Grand Slam ținut de Nicholas Kyrgios

„Te-ai maturizat, îmi pare bine să văd asta,” au fost primele cuvinte spuse de Nicholas Kyrgios la microfon. „Săptămâna asta a fost un vis devenit realitate pentru mine. Nu aș fi vrut să fac această performanță cu nimeni altcineva. Nu știu cum am reușit sau ce se întâmplă, ca să fiu sincer.

Nu aș fi fost aici fără echipa mea și frumoasa mea iubită. Și ea a avut grijă de mine. Băieții mari o să iasă în oraș în seara asta, așa că, fetelor, haideți!” Trebuie să mă opresc acum, am depășit limita,” a spus Kyrgios în discursul său de campion la Melbourne. 

Modifică setările cookies