#NastyLeaks // Noi acuzatii pentru Ilie Nastase: "M-a facut C***A mare!" Dezvaluirile care il pot INTERZICE definitiv in tenis
Vineri 09 Februarie 2018, 15:32

#NastyLeaks // Noi acuzatii pentru Ilie Nastase: "M-a facut C***A mare!" Dezvaluirile care il pot INTERZICE definitiv in tenis

Ilie Nastase a comis-o si la meciul cu Belgia de anul trecut, sustine capitanul nejucator al fostei adversare a Romaniei. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Revenire lui Ilie Nastase in tenis a fost extrem de nefericita pentru fostul numarul 1 ATP. Nastase a fost suspendat pe termen nelimitat de ITF dupa ce le-a jignit pe adversarele din Marea Britanie, la intalnirea de anul trecut.

Dar se pare ca nu a fost incident de asemenea gen in care a fost implicat cel poreclit "Nasty" in campania echipei de FED Cup. Capitanul nejucator al Belgiei, Dominique Monami, sustine ca liderul Romaniei de atunci a jignit-o grosolan pe teren, fara ca oficialii partidei sa ia masuri. Nastase era la primul meci atunci in calitate de capitan nejucator al echipei Romaniei.


"Ilie Nastase m-a insultat. Mi-a spus in franceza 'Esti o c***a mare, habar nu ai tenis!'. A fost ceva foarte violent, mai ales ca oficialii de la ITF nu au reactionat! Asta e, n-am plans, pana la urma l-am ignorat si am acumulat mai multa energie pentru a castiga", a spus Monami, intr-un interviu pentru Le Soir, citat de ziare.com.

Intalnirea a avut loc in februarie 2017, iar belgiencele s-au impus atunci.

Nastase a rezistat doar doua partide, deoarece dupa meciul urmator, cel cu Marea Britanie a fost suspendat de catre ITF.

Conform unui Tribunal Independent, Nastase va fi suspendat pana in aprilie 2020. Interzis si la turneele de Grand Slam, Nastase poate reveni in tribune din luna aprilie a acestui an. La meciul de FED Cup din acest weekend, Nastase nu poate insoti echipa de FED Cup in sala la meciul cu Canada.

Nu e singura veste proasta pentru Nastase. Sotia sa, Brigitte Sfat, a depus actele de divort la tribunal zilele trecute. România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT