SIMONA HALEP - SPONSOR // Detaliul de 2 milioane de dolari?! Cu ce echipament a aparut Simona Halep la Cluj, inaintea intalnirii de la Fed Cup
Miercuri 07 Februarie 2018, 09:31

SIMONA HALEP - SPONSOR // Detaliul de 2 milioane de dolari?! Cu ce echipament a aparut Simona Halep la Cluj, inaintea intalnirii de la Fed Cup

Simona Halep si managementul ei negociaza semnarea unui contract cu o firma de echipament sportiv. Ea va lua cat de curand o hotarare in aceasta privinta.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Ramasa fara sponsor tehnic la finalul lui 2017, Simona Halep a jucat in luna ianuarie intr-o rochie comandata de pe internet. Acum, ea si stafful ei negociaza semnarea unui nou contract cu o firma de echipament sportiv. Cel mai probabil, un anunt va fi facut cat de curand.

Dupa despartirea de Adidas, in presa internationala au aparut zvonuri potrivit carora Simona Halep negociaza cu mai multe firme, intre care Nike ori Lacoste.

Aseara, la Cluj, Simona Halep si-a facut aparitia purtand mai multe piese vestimentare cu logo-ul Nike! Ea a ales o pereche de pantaloni si un tricou alb, pe care l-a purtat pe sub hanorac.


Sursa FOTO: Prosport.roFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT