GALERIE FOTO Multi-milionară în followeri, Eugenie Bouchard le-a arătat fanilor săi cum se antrenează în sala de forță

Eugenie Bouchard Genie Bouchard sexy Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:30
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:37

Genie Bouchard depune eforturi în sala de forță, în încercarea de a-și reatinge potențialul maxim. 

Eugenie Bouchard (28 de ani, 318 WTA) este una dintre cele mai faimoase jucătoare active în circuitul WTA, din întreaga lume. Urmărită de 2,3 milioane de persoane pe Instagram, sportiva canadiană le oferă fanilor săi dezvăluiri din viața personală, sub formă fotografică, de câteva ori pe săptămână. 

De această dată, Genie Bouchard le-a arătat urmăritorilor că se antrenează intens inclusiv într-o zi normală de sâmbătă. Sesiunea de pregătire efectuată în sala de forță pare să îi fi cerut canadiencei toate eforturile de care era capabilă, date fiind transpirația, vizibilă pe echipament, dar și aspectul feței. În presezon, Bouchard i-a surprins pe fani antrenându-se în bikini. 

Genie Bouchard încheie săptămâna cu un antrenament intens, în sala de forță

„Poze după antrenament. Nu luați în seamă transpirația din zona sânilor,” a scris Eugenie Bouchard, în descrierea unor fotografii care au strâns peste 40,000 de aprecieri în aproximativ 12 ore de la momentul publicării. 

Eugenie Bouchard a fost finalistă a turneului de la Wimbledon, în 2014, an în care a mai jucat două finale de Grand Slam, la Australian Open și Roland Garros. Performanțele sale din ultimii ani nu s-au apropiat de nivelul atins pe când jucătoarea din Montreal avea doar 20 de ani. 


De data asta chiar a făcut-o lată! Bouchard, poză în bikini minusculi cu care a strâns 140.000 likeuri într-o oră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!