Eugenie Bouchard Eugenie Bouchard Canada Genie Bouchard sexy Tenis WTA sexy Tenis

FOTO ȘI VIDEO Nebunia presezonului? Eugenie Bouchard a ajuns să facă antrenamentele în bikini. Videoclipul s-a viralizat

Eugenie Bouchard a declarat încheiat presezonul într-o manieră cel puțin surprinzătoare, arătându-le fanilor cum a efectuat un antrenament în bikini, la marginea piscinei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:33
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:33

Prezență extravagantă în circuitul WTA, jucătoarea canadiană de tenis, Eugenie Bouchard și-a surprins din nou fanii. A doua dintre amintirile anului 2022 pentru Bouchard este un videoclip care o arată sprintând, în bikini, pe marginea piscinei. 

Aproape 40,000 de urmăritori au apreciat videoclipul în care s-a afișat ducând la bun sfârșit un antrenament, deși era îmbrăcată doar în bikini, pe marginea piscinei.

Eugenie Bouchard, sprinturi în bikini, pe marginea piscinei, în presezon

Eugenie Bouchard a îmbinat utilul cu plăcutul în Dubai, de unde se va deplasa către Australia. În 2022, Bouchard a revenit în tenisul mondial, dar neconvingător, nereușind să își apropie vreun titlu de campioană. 

Fosta finalistă a turneului de la Wimbledon speră ca sezonul 2023 să îi aducă rezultatele pe care le-a atins în urmă cu 7-8 sezoane, înainte de apariția problemelor la umărul drept, care au forțat-o să recurgă la o intervenție chirurgicală.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!