Nu a convins, iar italienii l-au trimis la FCSB: ”E imposibil să se gândească să îi achite clauza!”

FCSB bari Gigi Becali Malcom Edjouma Superliga Gigi Becali / Foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 10:38
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 10:38

Malcom Edjouma (27 de ani) va reveni la FCSB din următorul sezon.

Împrumutat în această stagiune la Bari, în Serie B, mijlocașul francez nu a reușit să se impună, iar italienii nu par dispuși să achite clauza de reziliere a contractului pe care fotbalistul îl are cu FCSB.

Malcom Edjouma revine la FCSB

Pentru împrumutul lui Edjouma până la finalul sezonului, Bari a plătit 200.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Mutarea ar fi devenit obligatorie în cazul în care francezul ar fi evoluat în cel puțin 70% dintre partide sau dacă echipa ar fi promovat în Serie A.

Viitorul lui Malcom Edjouma va fi cu siguranță departe de Bari. Nu a existat nicio scânteie între mijlocașul francez și clubul roș-alb (n.r. Bari), așa că este imposibil ca cei din conducerea clubului să se gândească să achite clauza de reziliere. Astfel, Edjouma va reveni la FCSB, echipa de care aparține”, au scris cei de la labaricalcio.it.

Edjouma nu a mai jucat de la jumătatea lunii aprilie, de la meciul contra celor de la Como, pierdut de Bari cu scorul de 1-2.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma.

Contractul pe care Malcom Edjouma îl are cu FCSB va expira în vara anului 2026.

Bari, echipa la care evoluează și George Pușcaș, a încheiat pe locul 17 în clasamentul din Serie B, astfel că trebuie să dispute barajul pentru menținere în al doilea eșalon al Italiei. Prima manșă a dublei cu Ternana s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar meciul retur este programat joi, 23 mai.

Mihai Stoica: ”Lui Edjouma îi vom trimite programul echipei!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat recent că Malcom Edjouma va reveni la FCSB din următorul sezon. Imediat după ce mijlocașul își va încheia sezonul la Bari, programul roș-albaștrilor și data la care trebuie să se prezinte la baza echipei patronate de Gigi Becali.

Pe Edjouma l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. (n.r. A păstrat cineva legătura cu el?) Dawa (n.r - râde). Nu, omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!