VIDEO Monica Niculescu merge la Moscova să joace singură la dublu?! :) „Practic, mă duc, dar nu am cu cine juca. Dau anunț pe net!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:17
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:29

Monica Niculescu a rămas fără parteneră de dublu pentru turneul WTA 500 de la Moscova, după ce Gabriela Ruse nu a primit viza. 

Monica Niculescu a făcut deplasarea la Moscova, alături de Simona Halep, dar se află într-o ipostază inedită. Partenera sa de dublu, Gabriela Ruse nu a primit viza de intrare pe teritoriul Federației Ruse, în consecință jucătoarea născută la Slatina se vede nevoită să își caute coechipieră tocmai în locația propriu-zisă a competiției. 

În caz contrar, Monica Niculescu se va afla în imposibilitate de a participa și se va întoarce în țară peste trei zile. „Mai sunt câteva turnee anul acesta și aș vrea să le joc. Eu sunt însă într-o situație mai ciudată acum, pentru că mă duc la Moscova ca să joc proba de dublu; trebuia să joc cu Gabriela Ruse, dar nu a reușit să-și ia viza, iar acum trebuie să mă duc să îmi caut o parteneră acolo, ca să pot să joc la dublu. 

Practic, mă duc, dar nu am cu cine juca, deocamdată. Dau anunț pe internet! Trebuie să îmi găsesc parteneră până duminică, la ora 12. Mă bucur că avem echipă tare la Moscova, vin Simona Halep, Raluca Olaru, Irina Bara e deja acolo, e ca la Fed Cup, o să fie bine. 

Moscova e un turneu excelent și sper să joc, dar poate mă întorc luni, cine știe? Dacă nu îmi găsesc parteneră, luni vin acasă. Dar eu cred că la Cluj va fi mai deosebit,” a explicat Monica Niculescu situația bizară și hazlie în care se regăsește. 

Monicăi Niculescu i-a căzut fața când a fost întrebată despre vaccinul anti-COVID


„Monica, te-ai vaccinat cu doza a treia?”, a fost una dintre întrebările adresate Monicăi Niculescu, moment în care sportiva din România a căscat ochii și a tăcut, preț de câteva clipe. 

„Dar n-am nici prima doză! Nu sunt vaccinată. O să mă vaccinez, dar n-am avut timp, am zis să nu fac acum, ca să nu am o reacție ciudată. Cluj va fi ultimul turneu al anului pentru mine, iar după, voi face vaccinul, cu siguranță. 

Mă îngrijorează ce se întâmplă în România. Deja nu mai poți să ieși pe stradă, pentru că toți sunt pozitivi. Trebuie să ne vaccinăm!” a fost îndemnul cu care Monica Niculescu și-a încheiat seria declarațiilor acordate la plecarea către Moscova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!