Tenis

Relația intimă de prietenie dintre Simona Halep și Gabriela Ruse: ce s-a întâmplat după meciul câștigat la Indian Wells

Simona Halep i-a mulțumit Gabrielei Ruse pentru joc după victoria obținută în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 10:07
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 10:18

Relația de prietenie dintre Simona Halep și Gabriela Ruse transpare și pe terenul de tenis. Învingătoare în primul meci de dublu jucat la Indian Wells, Halep și Ruse au afirmat pe rețelele sociale că s-au distrat în procesul căutării victoriei, lucru confirmat de numeroasele zâmbete și încurajări pe care și le-au transmis în timpul partidei. 

Meciul de dublu dintre Halep/ Ruse și Jurak/ Klepac - încheiat 7-5, 7-6 - a avut loc cu tribunele pline, într-o atmosferă plăcută, mai rar întâlnită în proba de dublu. 

  • Relația intimă de prietenie dintre Simona Halep și Gabriela Ruse: ce s-a întâmplat după meciul câștigat la Indian Wells

„Mulțumesc, Gabriela Ruse pentru acest meci frumos,” i-a transmis Simona Halep Gabrielei Ruse după meci, prin intermediul unui Instastory, iar jucătoarea mai tânără a redistribuit postarea Simonei Halep. 

Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep a crezut mereu în potențialul Gabrielei Ruse. "Simo îmi spunea că joc bine, că trebuie să am răbdare și încredere că vor veni și rezultatele. Mă gândeam la asta și-mi ziceam că înseamnă că vede ea ceva la mine,” spunea Gabriela Ruse într-un interviu acordat Treizecizero.ro

Campioană în premieră într-un turneu WTA în acest an, la Hamburg, Gabriela Ruse dezvăluie cât de bine s-a simțit după ce Simona Halep a felicitat-o public, pe conturile sale de social media. 

„Când vezi o postare precum cea a Simonei după ce câștigi un turneu, te faci moale ca fularul. Eu am o relație bună cu Simona și m-am emoționat când a scris ce a scris pe Twitter despre mine,” a mărturisit Gabriela Ruse pentru 30-0

La finalul primei partide jucate la Indian Wells, Simona Halep nu doar că i-a mulțumit Gabrielei Ruse pentru joc, ci a lăsat de înțeles că ar fi primit înapoi, din partea colegei sale o prăjitură, în spiritul reciprocității. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies