VIDEO EXCLUSIV Marcel Răducanu, poveste de milioane, alături de Ilie Năstase: „Mă uitam la el și nu-mi venea să cred. Am înghețat!”

Marcel Răducanu a explicat în direct la Pro Arena, în emisiunea „Ora exactă în sport” contextul inedit al unei întâlniri-surpriză cu Ilie Năstase. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:15
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:24

De două ori campion în primul eșalon fotbalistic din România și de două ori câștigător al Cupei României, alături de Steaua București, Marcel Răducanu a dezvăluit la Pro Arena una dintre întâlnirile pe care le-a avut cu primul număr 1 ATP, Ilie Năstase.

Fostul fotbalist al Borussiei Dortmund a povestit cum a ajuns să mănânce spaghete gătite tocmai de însuși Ilie „Nasty” Năstase, în timp ce tenismenul român era în vizită la un prieten de meserie stomatolog, din Dortmund. 

Marcel Răducanu: „Când l-am văzut, am înghețat. Mă uitam la Ilie Năstase și nu-mi venea să cred.”

„Ilie Năstase stătea în America și aveam un prieten bun, stomatolog, în Dortmund, Radu Meț. Într-o zi, mă sună Radu, stăteam aproape și m-a invitat la micul dejun. Mi-a spus să iau niște chifle pe drum. Am luat, iar când am ajuns acolo, îl găsesc pe Ilie Năstase.

Eu am înghețat. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred. Am stat împreună, după care, la prânz, Ilie Năstase mi-a făcut mie spaghetti. Ziceam că visez, că nu e adevărat. 

I-au ieșit bune, a învățat de la Adriano Panatta, prietenul lui,” a spus Marcel Răducanu, în direct la PRO ARENA, în emisiunea Ora exactă în sport. 

Marcel Răducanu, declarație de dragoste pentru clubul în care s-a format, Steaua București

„La Steaua, ultimul trofeu pe care l-am luat mi se pare că a fost Cupa. Știu că am fost dezbrăcat și am rămas doar în chiloți. Lumea m-a iubit, eu am iubit spectatorii.

Fără spectatori, nu ai sentimentul de a da totul pe teren. Pentru mine, Steaua a fost locul de unde am plecat, unde am învățat totul și m-am dezvoltat ca om. Sunt mândru că am jucat pentru Steaua atâția ani,” a completat Marcel Răducanu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!