VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Marcel Răducanu, în direct, când a auzit că Bayern a fixat prețul pentru care îl cedează pe Robert Lewandowski

Marcel Răducanu a fost invitat marți dimineața la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 12:35
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:16

Fostul mare jucător de la Steaua și Borussia Dortmund e o voce autorizată pentru tot ce se întâmplă în Bundesliga, unul dintre cele mai valoroase campionate din Europa. 

Încântătorul fost fotbalist, stabilit de ani buni înqws Germania, la Dortmund, a vorbit la emisiunea de la Pro Arena și despre câteva subiecte de actualitate din Europa.

"Îl înțeleg". Reacția lui Marcel Răducanu despre Robert Lewandowski

Cum Robert Lewandowski, starul lui Bayern și al Poloniei, ține de luni bune prima pagină a publicațiilor de sport pentru că mai multe echipe și-l doresc, plecarea lui de la gruparea bavareză pare iminentă.

"Îl înțeleg, la Borussia a dat totul, de asta îl respectă lumea când vine la Dortmund cu Bayern, nu-l fluieră nimeni. Puteau să-l fluiere, la el nu se întâmpla asta. 

El anunțase că pleacă de la Dortmund (n.r.: la Bayern Munchen), lumea știa unde va juca, de asta e respectat și  acum la Dortmund. 

Pentru că vrea să plece eu zic că e OK, el crede că ultimii ani pe care-i are vrea să-i joace într-un alt campionat, alt sistem, altă mentalitate. Un fotbalist bun joacă bine peste tot, în orice campionat", a declarat Marcel Răducanu, în emisiunea moderată de Mihai Mironică. 

  • Lewandowski, 33 ani, este legat prin contract de campioana Germaniei până în iunie 2023, iar până în prezent poziţia oficială a clubului a fost că atacantul polonez îşi va respecta acordul şi se negociază o prelungire a acestuia.
  • Kicker scrie că Bayern i-a refuzat polonezului o prelungire a contractului mai mare de doi ani şi o creştere salarială.

Marcel Răducanu, 21 de selecții la naționala României

În vârstă de 67 de ani, Marcel Răducanu a fost numit cel mai bun fotbalist al anului 1980 în România. A jucat la Steaua între anii 1967 și 1972 la juniorii clubului din Ghencea, și între 1972 și 1981, la echipa de seniori, pentru care a marcat 94 de goluri în 229 de partide.

La Borussia Dortmund, Marcel Răducanu a evoluat între 1982 și 1988, club pentru care a înscris 31 de goluri în 163 de partide. Și-a încheiat cariera la FC Zurich, în 1990. 

  • Pentru prima reprezentativă a României, Marcel Răducanu a jucat 21 de de meciuri și a marcat trei goluri.
Modifică setările cookies