Germania

Haaland este deja istorie! Noua 'perlă' a Borussiei Dortmund stabilește un record pentru Bundesliga

Borussia Dortmund a făcut scor cu Wolfsburg, impunându-se cu 6-1 în etapa 30 din Bundesliga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 20:30
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 20:56

Pe lista marcatorilor s-a aflat și Tom Rothe, cel care a devenit cel mai tânăr marcator din Bundesliga, la 16 ani și 169 de zile.

Titularizat de Marco Rose în meciul de campionat, neamțul nu a avut nevoie decât de 24 de minute pentru a marca și a scrie istorie în competiția germană. 

Pe lista marcatorilor s-au aflat și Witsel, Akanji, Can și Haaland, de două ori. 

Cu acest succes, Borussia Dortmund și-a consolidat poziția secundă în Bundesliga, cu 63 de puncte, la o distanță considerabilă de Bayern Munchen, care are 69 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Erling Haaland se departe în vară de Dortmund?
 

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai râvniți jucători din lume. Iar cele 25 de goluri, din acest sezon, în toate competițiile, în doar 26 de meciuri, îl fac să fie și mai curtat.

Când l-a transferat la Borussia Dortmund, în iarna lui 2020, Mino Raiola (54 ani) i-a stipulat în contract atacantului, că în 2022 poate semna cu orice club care le oferă nemților 75 de milioane de euro în schimbul său. Suma este la jumătate față de cât valorează Haaland, în acest moment fiind cotat de Transfermarkt la 150 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies