Tenis

La retragerea Mariei Sharapova, Simona Halep raspunde cu INDIFERENTA | Nici Sorana Cirstea nu a aratat vreun intreres in acest sens

Reactii mixte din partea jucatoarelor din Romania referitor la retragerea Mariei Sharapova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 12:44
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 12:52

Jucatoarele de tenis din Romania nu au simtit nevoia de a reactiona public la primirea vestii retragerii Mariei Sharapova. 

Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Ana Bogdan sunt doar cateva dintre cele mai bune tenismene romance care nu au publicat nimic referitor la Maria Sharapova in aceasta saptamana. Lipsa unei reactii din partea Simonei este 

  • Simona Halep, la un pas sa urce in TOP 3 al celor mai mari castiguri in tenis! Cat a castigat la Dubai si la ce distanta e de podium

Alexandra Dulgheru: "Pentru mine a fost o placere sa am oportunitatea de a te provoca de cateva ori pe parcursul carierei"


"Bucura-te de un nou capitol al vietii bine meritat si felicitari pentru cariera ta minunata", a mai scris Dulgheru pe Instagram. 

La 21 de ani, Jaqueline Cristian - jucatoarea care o vedea pe Maria Shrapova drept model pentru cariera sa - a publicat o imagine insotita de mesaje scrise de Maria Sharapova pentru Nike, precum: "Voiau sa fii mai politicoasa, voiau sa tipi mai incet, voiau sa fii mai putin agresiva atunci cand castigai, dar ai devenit tocmai jucatoarea care trebuia sa fii."

Nici Gabriela Ruse n-a ramas fara replica, jucatoarea de 22 de ani transmitand urmatorul mesaj: "Am crescut urmarindu-te. Iti multumesc pentru inspiratia oferita, Maria."

Modifică setările cookies