Tenis

Detaliile SOCANTE care au provocat retragerea subita a Mariei Sharapova | "Eram tot timpul legata de un aparat, aveam mereu nevoie de ecografii" 

Maria Sharapova a trecut prin momente cumplite in ultima parte a carierei de tenismena profesionista. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 12:01
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 12:09

Maria Sharapova a castigat cinci titluri de mare slem, dar perseverenta care a ajutat-o la inceputul carierei i-a devenit nociva in ultimii ani. 

Rusoaica a relatat ca incapatanarea de a continua sa joace dupa operatiile i-a grabit sfarsitul carierei si a acutizat anumite probleme de ordin fizic pe care le avea, inclusiv recurenta situatie a umarului sau drept. 


Maria Sharapova: "Incapatanarea a inceput sa ma coste scump"


"Ma uit uneori la poze cu mine si la miscarile pe care le am atunci cand ma pregatesc sa lovesc mingea, cand ma aflu in saritura sau racheta ia contact cu mingea si nici macar nu le pot privi pentru ca sunt atat de stanjenitoare. Simt atat de multa durere. Asa cum cred ca ati observat pe durata carierei mele, perseverenta mea a fost cea mai mare arma a mea, dar simt ca in ultima vreme a devenit o slabiciune. Incapatanarea care ma tinea puternica in competitii a inceput sa ma coste scump. 14 ore pe zi trebuia sa-mi fac griji pentru corpul meu. Asa au decurs ultimele sase luni petrecut pe terenul de tenis. Inainte de a merge la antrenamente eram mereu legata de un aparat de recuperare, aveam mereu nevoie de ecografii, nu era deloc in regula", a declarat Maria Sharapova

"Nu simt ca trebuie sa merg pe terenul de tenis pentru ca intreaga lume si fiecare fan sa stie ca aceea este ultima mea aventura pe teren. Chiar si cand eram mai tanara stiam ca nu asa vreau sa-mi inchei cariera", a mai spus rusoaica, retrasa din tenis ocupand locul 373 in clasamentul WTA. 

Modifică setările cookies