Kyrgios, faza zilei la Wimbledon 2018! A servit cu peste 200 KM/H direct intr-un copil de mingi: "Si eu plangeam in locul ei!"
Luni 09 Iulie 2018, 10:51

Kyrgios, faza zilei la Wimbledon 2018! A servit cu peste 200 KM/H direct intr-un copil de mingi: "Si eu plangeam in locul ei!"

Nick Kyrgios a inceput Wimbledon-ul in forta, si la propriu, dar si la figurat.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

In primul sau meci la turneul londonez, Kyrgios l-a intalnit pe reprezentantul Uzbekistan-ului, Denis Istomin, locul 92 ATP. Australianul nu a avut o misiune usoara si a trebuie sa se bazeze foarte mult pe serviciu. La finalul meciului, bad boy-ul circuitului masculin a reusit 42 de asi, in timp ce adversarul sau doar 6, la finalul unui meci de 4 seturi, scor 7-6, 7-6, 6-7, 6-3, in favoarea australianului de pe locul 18 ATP.

Kyrgios a servit cu pana la 217 km/h in meciul din turul inaugural. Marti, in cea de-a doua zi a competitiei, pe terenul numarul 12, cand se afla la serviciu, Kyrgios a servit puternic si a nimerit un copil de mingi care se afla chiar langa tabela de scor. Fetita a inceput sa planga imediat, insa Istomin a incercat s-o consoleze.

“Cand am auzit sunetul am crezut ca am lovit tabela de scor, insa apoi mi-am dat seama ca mingea mea a nimerit in bratul ei. A fost dificil. A inceput sa planga, insa s-a comportat ca o campioana. Cu siguranta as fi plans daca eram in locul ei”, a declarat Kyrgios dupa meci.

Australianul a parasit turneul de la All England Club in turul al treilea dupa ce a fost invins de japonezul Kei Nishikori, scor 1-6, 6-7, 4-6.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor