Ascensiunea fulminanta a Serenei! Williams a urcat 67 de locuri: ce pozitie va ocupa daca va castiga la Wimbledon
Luni 09 Iulie 2018, 07:43

Ascensiunea fulminanta a Serenei! Williams a urcat 67 de locuri: ce pozitie va ocupa daca va castiga la Wimbledon

Dupa o pauza indelungata de la tenis, Serena Williams pare tot mai hotarata sa revina acolo de unde a plecat in momentul in care a aflat ca va deveni pentru prima data mama.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Americanca este calificata in optimile de finala la Wimbledon, urmand sa evolueze luni in turul al patrulea pe iarba londoneza in fata Evgeniyei Rodina din Rusia. Ascensiunea fulminanta a Serenei este de-a dreptul remarcabila. Proaspat revenita in circuit dupa nasterea fetitei sale care are 10 luni, ea a reusit sa urce in clasamentul LIVE 67 de locuri, pana pe 114!

Williams are in acest moment 745 de puncte si poate ajunge la 2315 daca va castiga trofeul de la Wimbledon, iar acest lucru ar propulsa-o pana pe locul 19 in lume.

In conditiile unui turneu in care din primele 10 sportive ale lumii, a mai ramas doar una singura in competitie, Karolina Pliskova din Cehia, Serena are o sansa foarte buna la Wimbledon, turneu de Grand Slam unde mereu s-a simtit foarte bine. Ea este neinvinsa inca din 2014 la Londra.
 VIDEO PROTVPLUS.RO