Ion Tiriac e gata sa demonteze patinoarul din Otopeni si sa-l doneze ungurilor sau sarbilor! Amenintarea fara precedent a omului de afaceri

Ion Tiriac e gata sa demonteze patinoarul din Otopeni si sa-l doneze ungurilor sau sarbilor! Amenintarea fara precedent a omului de afaceri

Ion Tiriac e suparat pentru ca linia de cale ferata care va uni Gara de Nord cu Aeroportul Otopeni trece exact pe langa patinoarul sau

Ion Tiriac e gata sa doneze patinoarul pe care l-a construit la Otopeni ungurilor sau sarbilor. 

Omul de afaceri este nemultumit de faptul ca linia de cale ferata care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni va trece pe langa locul unde se afla acum patinoarul sau. Mai mult, marti a fost semnat contractul pentru proiectarea si executia liniei de cale ferata. 

Ion Tiriac avea in plan sa construiasca acolo si un campus sportiv, iar planul guvernantilor nu ii mai permite acest lucru. 

Omul de afaceri a spus ca va face campusul doar daca lucrarile la calea ferata vor fi sistate. Daca acest lucru nu se intampla, Ion Tiriac ameninta ca va demonta patinoarul si il va face cadou vecinilor unguri sau sarbi. 

"Il demontez si il fac cadou!"

"Daca nu imi face trenul peste patinoar, pe care trebuie sa-l demontez in momentul ala, pentru ca nu pot lasa trenul peste terenul meu de hochei, il demontez si il fac cadou sarbilor, maghiarilor, cuiva prin jur, atunci incep sa fac campusul pe care l-am vrut eu pentru marea universitate. Acum o sa ma limitez la Universitatea de Sport. Si fac Universitatea de Sport, o scot din grajdurile regale si le fac in rand.

Din patinoar vine in rand piscina olimpica, iar caldura pe care patinoarul o arunca afara o bag direct in apa, am invatat asta tot de la maghiari. Dupa care sala de gimnastica a Nadiei, si tot asa. Atentie, totul pentru tineret", a declarat Ion Tiriac pentru Gazeta Sporturilor. 

Patinoarul de la Otopeni a fost construit dupa o investitie de aproximativ 3 milioane de euro a omului de afaceri. Langa patinoar exista si o sala de gimnastica, iar planurile lui Tiriac includ si o piscina olimpica.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT