Infrangere pentru Simona Halep in proba de dublu la Australian Open | Halep si pustoaica de 16 ani au comis doar 3 greseli nefortate in meci

Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Simona Halep dublu Australian Open 2021 Tenis Simona Halep, de neoprit si in proba de dublu! Romania are 3 echipe in sferturile turneului WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2021, 09:50
Data actualizarii: Joi 11 Februarie 2021, 09:58

Simona Halep si Charlotte Kempenaers-Pocz au fost eliminate din proba de dublu a Openului Australian. 

Simona Halep si Charlotte Kempenaers-Pocz au fost eliminate in turul 1 al probei de dublu la Australian Open 2021. Halep / Kempenaers-Pocz au cedat in fata dublului alcatuit din Arina Rodionova / Storm Sanders in minimum de seturi, scor 4-6, 5-7 dupa o ora si 21 de minute de joc.

A fost o participare inedita din partea Simonei Halep in proba de dublu feminin, numarul 2 WTA la simplu facand pereche cu o jucatoare de 16 ani multumita unui wildcard primit din partea organizatorilor. 

Pentru participare, echipa romano-australiana va incasa suma de $23,055. 

Romania ramane cu doua reprezentante in proba de dublu feminin a Openului Australian. Echipa formata din Raluca Olaru si Andreea Mitu le vor avea in turul 2 ca oponente pe Kichenok / Ostapenko. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!