Rafael Nadal copilarie Novak Djokovic copilarie Tenis ATP Tenis

VIDEO Imagini rarisime cu Nadal și Djokovic din copilărie! Cum arăta ritualul de serviciu al spaniolului, la 8 ani 

Imaginile video publicate din copilăria lui Rafael Nadal și Novak Djokovic au topit inimile fanilor tenisului. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:08
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:08

Rafael Nadal (36 de ani) și Novak Djokovic (35 de ani) sunt doi dintre tenismenii care au transformat radical Era Open a tenisului. În încercarea de a fi competitivi împotriva legendarului Roger Federer, Nadal și Djokovic au ajuns să doboare multe dintre recordurile stabilite de jucătorul elvețian, dar succesul celor doi mari rivali nu putea fi posibil fără o muncă titanică, întinsă pe durata a decenii în urmă. 

Una dintre caracteristicile algoritmilor rețelelor de socializare este de a atrage un număr mare de aprecieri prin clipuri video intrigante, iar imaginile video dezvăluite din copilăriile lui Rafael Nadal și Novak Djokovic nu reprezintă o excepție a acestei reguli.

Rafael Nadal și Novak Djokovic, în copilărie: clipurile video care fac deliciul fanilor tenisului

Set Tenis a publicat un scurt videoclip în care arată ritualul de serviciu al lui Rafael Nadal, la vârsta de opt ani. Spre surprinderea unora și mai puțin a fanilor înrăiți ai tenismenului din Manacor, acesta a fost observat efectuând același ritual pe care îl face și acum, așezându-și tricoul pe umeri și pantalonii, înainte de momentul servirii mingii în joc. 

De partea opusă, Novak Djokovic s-a viralizat pe Facebook, unde peste un milion de oameni au putut urmări fragmente din prima sesiune de antrenament de tenis a tenismenului sârb, devenit, între timp, campion a 21 de competiții de mare șlem. 

În 2023, Nadal și Djokovic vor continua lupta de anduranță pentru stabilirea celui mai titrat tenismen din istoria turneelor de Grand Slam. În prezent, Rafael Nadal conduce ierarhia, cu 22 de trofee, dar proximitatea Openului Australian - la care Novak Djokovic va avea drept de participare - poate restabili egalitatea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!