rafael nadal Rafael Nadal demonstrativ Tenis ATP Tenis

VIDEO Rafael Nadal, aproape de tragedie în Santiago de Chile: fanii au luat cu asalt terenul, iar forțele de ordine au fost depășite

Moment tensionat, la finalul meciului demonstrativ jucat de Rafael Nadal în Santiago de Chile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 11:10
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 11:10

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) nu își încheie sezonul înainte de a face un tur al Americii de Sud. Campionul Australian Open și Roland Garros a jucat un meci demonstrativ alături de Casper Ruud la Buenos Aires, după care s-a deplasat în Chile, pentru a-l înfrunta pe favoritul gazdelor, Alejandro Tabilo (86 ATP). 

Nadal s-a impus, scor 7-6 (6), 6-3, dar încheierea partidei nu a fost liniștită. Forțele de ordine au fost surprinse de mai mulți fani care au reușit să pătrundă pe suprafața de joc, pentru a încerca să se fotografieze alături de marele tenismen.

Rafael Nadal, prins în învălmășeală, la ieșirea de pe teren, în Santiago de Chile

Cel mai titrat tenismen din istoria turneelor de mare șlem a fost înghesuit, la ieșirea de pe teren, care s-a prelungit cu mai multe secunde, după ce bodyguarzii au eșuat, inițial, în a-i face ibericului un culoar pe care să își poată face ieșirea din arena San Carlos de Apoquindo din Santiago de Chile.

În secundele tensionate, Rafael Nadal a continuat să ofere autografe, dar a trăit câteva momente de incertitudine, care sunt mereu întâmpinate cu emoție în tenis, având în vedere episodul istoric și tragic prin care a trecut Monica Seleș. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!