Ilie Nastase e inca sursa de inspiratie pentru tenismeni! "Lipseste asta in tenisul de astazi" Declaratie magulitoare a lui Rafael Nadal

Ilie Nastase e inca sursa de inspiratie pentru tenismeni! "Lipseste asta in tenisul de astazi" Declaratie magulitoare a lui Rafael Nadal

Actualul lider mondial din ATP are doar cuvinte de lauda la adresa primului lider din tenisul masculin, Ilie Nastase.

Ibericul admite ca are un regret mare fata de tenisul din ziua de azi, care e bazat doar pe forta, pe cand pe vremea lui Nastase, sportul alb era mult mai spectaculos. 

"Ilie Nastase a fost grozav! Imi placea tare mult tenisul din acea vreme deoarece era mai mult mai spectaculos, nu era bum-bum ca astazi. Era putin mai multa magie. Talentul si tactica erau mai importante decat astazi. Imi lipseste asta in tenisul de astazi. Pe zgura, inca mai poti construi puncte, dar pe iarba sau hard este aproape imposibil. Totul este prea rapid acum", a declarat Rafael Nadal pentru Tennis Magazin.

Spaniolul, castigator a 17 titluri de Grand Slam, a precizat ca il considera pe Nastase unul dintre cei mai spectaculosi jucatori de tenis din istorie. Romanul, acum in varsta de 72 de ani, s-a impus la Roland Garros in 1973 si US Open in 1972. El a mai jucat doua finale la Wimbledon, in 1972 si 1976.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT