VIDEO EXCLUSIV Gabriela Ruse, cu gândul la suporteri, înaintea finalei Transylvania Open 2023: „Îmi doresc tare mult să îmi fac românii fericiți”

Transylvania Open 2023 Gabriela Ruse Tamara Korpatsch turneu wta cluj Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 14:50
Data actualizarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 14:50

Gabriela Ruse este la un pas de al doilea titlu WTA al carierei. Finala Transylvania Open 2023 este transmisă LIVE de PRO Arena și VOYO duminică, de la ora 17:30. 

Gabriela Ruse (25 de ani, 188 WTA) va avea privilegiul de a juca a treia finală de turneu WTA a carierei în România, într-o Arenă BT care o va susține în ultimul act pe care îl dispută contra germancei Tamara Korpatsch (28 de ani, 105 WTA).

Gabriela Ruse: „Nu am jucat nicio finală acasă și cred că va fi foarte diferită de tot ce am avut până acum.”

„Nici nu pot să descriu cum m-am simțit la sfârșit. Îmi doream doar să se termine meciul, pentru că au fost atât de multe emoții, încât nu le puteam controla.

N-am jucat nicio finală acasă și cred că va fi foarte diferit de tot ce am avut până acum. Îmi doresc tare mult să mă bucur de ce se va întâmpla pe teren și să îmi fac românii fericiți,” a declarat Gabriela Ruse, în exclusivitate pentru PRO TV, după victoria scor 6-1, 6-4, obținută în semifinale, în defavoarea Rebekăi Masarova (67 WTA). 

Finala Transylvania Open 2023, Gabriela Ruse - Tamara Korpatsch, va fi transmisă în direct la PRO Arena și VOYO duminică, 22 octombrie, de la ora 17:30. 


Declarațiile Gabrielei Ruse după calificarea în finala de la Transylvania Open 2023

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!