FOTO Emma Răducanu, entuziasmată de noul antrenor: „În șase luni vom face pasul în față”

emma raducanu Australian Open Tenis Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:44
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:43
Tenismena s-a oprit în runda a doua competițională în ediția 2023 la Australian Open.

Emma Răducanu a învins-o pe Tamara Korpatsch în prima rundă, dar a pierdut în fața lui Coco Gauff, scor 6-3, 7-6 (7-4) și, totodată, 154,388 de dolari în cazul în care s-ar fi calificat în următoarea fază a Grand Slam-ului de la Melbourne.

Emma Răducanu, entuziasmată de noul antrenor: „În șase luni vom face pasul în față”

Tenismena a vorbit despre antrenorul ei, Sebastian Ssachz, evidențiind faptul că se simte foarte bine de când se află sub comanda acestuia. Răducanu a precizat că în șase luni speră că va păși și mai mult în față în tenis.

„Încep să mă încred în ce fac cu noul antrenor, Sebastian, și restul echipei. Mă simt bine și încrezătoare că în șase luni, știu că e oarecum prea devreme, dar sper că voi face niște pași în față. Am viziunea că sunt o jucătoare agresivă. Așa vreau să joc și în viitor”, a spus Emma Răducanu, conform Sky Sports.

Sărbători românești pentru Emma Răducanu! Tenismena a dezvăluit ce i-a pregătit bunica româncă

Vorbind despre mâncare, fosta campioană a Openului American nu s-a abținut să nu descrie cu entuziasm vizita recent făcută de bunica sa, Niculina, în Marea Britanie. Cu această ocazie, Emma Răducanu a avut din nou ocazia de a savura sarmale și ciorbă, preparate despre care a vorbit cu plăcere inclusiv în timpul șederii sale la Cluj-Napoca, în timpul Transylvania Open 2021. 

„După un turneu, cea mai mare slăbiciune a mea este ciocolata. În general, mănânc destul de sănătos, dar când vine vorba de ciocolată, trebuie să mă controlez. O altă mâncare pe care o savurez des e friptura. 

La început, nu prea îmi plăcea și am stat chiar și doi ani fără să o mănânc deloc, dar apoi am înțeles că îmi face bine și o mănânc, pentru că mă ajută la recuperare. 

Apropo de mâncare, bunica mea româncă a venit în Anglia și mi-a pregătit câteva preparate delicioase, inclusiv sarmale și ciorbă. Am amintiri frumoase cu ea în bucătărie” a declarat Emma Răducanu, conform Tennis World Italia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!