Bianca Andreescu limba romana belinda bencic Bianca Andreescu Roland Garros 2022 Bianca Andreescu vorbeste romana Roland Garros 2022 Tenis

VIDEO „Nu știu ce s-a întâmplat, am fost foarte preparată” Doar cine nu vorbește nu greșește! Bianca Andreescu, intervenție în română, după eliminarea de la RG

Bianca Andreescu crede că Simona Halep poate să câștige ediția 2022 a turneului de la Roland Garros, întrucât are alături o echipă foarte bună. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 10:51
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 10:52

Parcursul Biancăi Andreescu la Roland Garros a fost oprit în turul secund de campioana olimpică, Belinda Bencic. Jucătoarea din Elveția a eliminat-o pe sportiva canadiană în minim de seturi, scor 6-2, 6-4, după numai 80 de minute de joc.

Explicându-și eșecul, într-un interviu oferit după meci, Bianca Andreescu (21 de ani, 72 WTA) a declarat că nu știe cum a pierdut acest meci, dar știe că are nevoie de a insista cu pregătirea fizică, pentru a-și îmbunătăți șansele la rezultate bune, în viitorul apropiat.

Canadianca cu părinți români, gafă simpatică în interviul oferit în limba română

„Nu știu ce s-a întâmplat cu mine azi. Am fost foarte preparată. Chiar nu știu, cred că mental, poate fizic... acum trebuie să mă duc pe teren iarăși, în gym, să fac fitness, ca să mă fac mai bună,” a spus Bianca Andreescu, traducând mot-a-mot cuvântul 'prepared' din limba engleză. 

„Am crezut că o să fac bine în turneul ăsta, cu momentumul din celelate turnee, dar asta e viața și acum doar trebuie să mai pun muncă,” a adăugat Andreescu.  

Bianca Andreescu: „România e foarte mare în inima mea. Halep poate să câștige RG 2022.”

„România este foarte mare în inima mea, pentru că părinții sunt de acolo, toată familia. Chiar simt iubirea și susținerea voastră și chiar vă iubesc mult”, a fost mesajul transmis de Bianca Andreescu românilor.

Vorbind despre șansele Simonei Halep la Roland Garros 2022, Bianca Andreescu a adăugat: „Cred că Simona poate să se descurce foarte bine. Are o echipă foarte bună și cred că poate să câștige turneul,” a precizat sportiva canadiană cu părinți români. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!