Tenis

Dezvăluirile lui Mike Tyson: „Tenisul ne-a schimbat viața!” Fiica sa, Milan se antrenează alături de Serena Williams

Mike Tyson dezvăluie că tenisul i-a schimbat viața nu doar fiicei sale, Milan, ci și lui însuși, învățând să vadă lucrurile mai calculat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:08
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:10

La 13 ani, Milan Tyson muncește pentru a-și îndeplini visul de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis. Pregătită în Academia de Tenis Patrick Mouratoglou, fiica fostului mare boxer a avut șansa de a se antrena alături de Serena Williams și Cori Gauff, două dintre jucătoarele cele mai bine văzute în Statele Unite ale Americii. 

Vorbind cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, Mike Tyson a dezvăluit că tenisul i-a schimbat mentalitatea și a ajutat-o pe fiica sa în dobândirea unui nivel de disciplină impresionant. 

  • Marius Copil Mike Tyson Academia Patrick Mouratoglou

„Întreaga noastră viață s-a schimbat grație tenisului. Credeam că facem lucrurile corect, dar ce făceam noi era doar să ne gândim cum să câștigăm bani. Nimic nu e mai important acum decât să o vedem pe fiica noastră jucând tenis.

Am văzut-o schimbându-se, devenind ceea ce nu ar fi devenit dacă nu ar fi descoperit tenisul. La 12 ani are multă încredere în sine însăși, e disciplinată. În fiecare dimineață se trezește, își prepară micul dejun, face duș și merge la sala de sport de la 7-8 dimineața, unde rămâne până la 4 după-masa. Face totul cu pasiune. Sunt mândru să văd în familie o persoană care învață cum să gestioneze dificultățile, iar la 12 ani deja înțelege, prin intermediul sportului că nu mereu va merge totul cum ar vrea ea,” a declarat Mike Tyson într-o discuție cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. 

Novak Djokovic, tenismenul preferat de Mike Tyson


„La ora actuală Novak Djokovic e tenismenul pe care îl prefer. Îmi place mult să urmăresc partidele lui, pentru că e un luptător veritabil,”
a adăugat fostul mare boxer, potrivit Gazzetta

Mike Tyson și-a încheiat cariera de boxer profesionist cu 50 de victorii și 6 înfrângeri. 44 din cele 50 de succese au fost perfectate printr-un knock-out, ultima partidă oficială disputată de Tyson datând din 6 noiembrie 2005, când pierdea în fața lui Kevin McBride. 

Modifică setările cookies