Mike Tyson Milan Tyson Patrick Mouratoglou Serena Williams Tenis

VIDEO Dezvăluirile lui Mike Tyson: „Tenisul ne-a schimbat viața!” Fiica sa, Milan se antrenează alături de Serena Williams

Mike Tyson dezvăluie că tenisul i-a schimbat viața nu doar fiicei sale, Milan, ci și lui însuși, învățând să vadă lucrurile mai calculat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:08
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:10

La 13 ani, Milan Tyson muncește pentru a-și îndeplini visul de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis. Pregătită în Academia de Tenis Patrick Mouratoglou, fiica fostului mare boxer a avut șansa de a se antrena alături de Serena Williams și Cori Gauff, două dintre jucătoarele cele mai bine văzute în Statele Unite ale Americii. 

Vorbind cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, Mike Tyson a dezvăluit că tenisul i-a schimbat mentalitatea și a ajutat-o pe fiica sa în dobândirea unui nivel de disciplină impresionant. 

  • Marius Copil Mike Tyson Academia Patrick Mouratoglou

„Întreaga noastră viață s-a schimbat grație tenisului. Credeam că facem lucrurile corect, dar ce făceam noi era doar să ne gândim cum să câștigăm bani. Nimic nu e mai important acum decât să o vedem pe fiica noastră jucând tenis.

Am văzut-o schimbându-se, devenind ceea ce nu ar fi devenit dacă nu ar fi descoperit tenisul. La 12 ani are multă încredere în sine însăși, e disciplinată. În fiecare dimineață se trezește, își prepară micul dejun, face duș și merge la sala de sport de la 7-8 dimineața, unde rămâne până la 4 după-masa. Face totul cu pasiune. Sunt mândru să văd în familie o persoană care învață cum să gestioneze dificultățile, iar la 12 ani deja înțelege, prin intermediul sportului că nu mereu va merge totul cum ar vrea ea,” a declarat Mike Tyson într-o discuție cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. 

Novak Djokovic, tenismenul preferat de Mike Tyson


„La ora actuală Novak Djokovic e tenismenul pe care îl prefer. Îmi place mult să urmăresc partidele lui, pentru că e un luptător veritabil,”
a adăugat fostul mare boxer, potrivit Gazzetta

Mike Tyson și-a încheiat cariera de boxer profesionist cu 50 de victorii și 6 înfrângeri. 44 din cele 50 de succese au fost perfectate printr-un knock-out, ultima partidă oficială disputată de Tyson datând din 6 noiembrie 2005, când pierdea în fața lui Kevin McBride. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!