Irina Bara Irina Bara Instagram Tenis WTA Romania Tenis De necrezut! Ce mesaje a putut să primească Irina Bara (număr 116 mondial) pe Instagram de la utilizatori anonimi după o victorie obținută în circuitul WTA

De necrezut! Ce mesaje a putut să primească Irina Bara (număr 116 mondial) pe Instagram de la utilizatori anonimi după o victorie obținută în circuitul WTA

Irina Bara le-a arătat urmăritorilor săi ce fel de mesaje primește pe Instagram din partea unor utilizatori anonimi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:28
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:35

Irina Maria Bara (116 WTA) a câștigat primul meci în turneul WTA 250 jucat pe zgura de la Gdynia, Polonia. Sportiva născută la Ștei a eliminat-o pe italianca venită din calificări, Federica Di Sarra (287 WTA), scor 6-3, 1-6, 7-5, la finalul a două ore și 35 de minute de joc. 

A fost o partidă atipică până și pentru circuitul WTA, Bara și Di Sarra obținând fiecare câte 10 break-uri pe serviciul adversarei, totalizând un număr ireal de 20 de break-uri, foarte rar întâlnit la acest nivel în circuitul WTA. 

  • De necrezut! Ce mesaje a putut să primească Irina Bara (număr 116 mondial) pe Instagram de la utilizatori anonimi după o victorie obținută în circuitul WTA

La doar 4 poziții de locul 112 mondial, cea mai înaltă clasare a carierei sale de până în prezent, Irina Bara (26 de ani) primește mesaje condamnabile pe rețelele sociale.

Într-un Instastory publicat după meciul cu Federica Di Sarra, Irina Bara le arată fanilor săi un mesaj primit de la un utilizator anonim, care i-a transmis următoarele: "De ce joci tenis? Du-te acasă, fă-te casnică. Sportul ăsta nu e de tine," a fost mesajul primit de Irina Bara, pe care l-a descris ironic, scriind "Îmi iubesc fanii."

Irina Bara are un palmares de 307 victorii obținute și 204 înfrângeri suferite de-a lungul carierei sale, în care a câștigat premii totale în valoare de $847,035. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!