Darren Cahill, PRIMUL INTERVIU dupa despartirea de Simona Halep! Dezvaluiri interesante din perioada petrecuta alaturi de romanca

Darren Cahill, PRIMUL INTERVIU dupa despartirea de Simona Halep! Dezvaluiri interesante din perioada petrecuta alaturi de romanca

Darren Cahill a anuntat ca pune capat colaborarii cu Simona Halep. 

Antrenorul australian nu va mai continua sa lucreze cu liderul mondial, invocand motive personale. 

Darren Cahill a oferit un interviu pentru WTA, in care a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute alaturi de Simona Halep in cei patru ani de colaborare. 

"Cel mai bun meci al Simonei Halep? E greu sa trecem cu vederea finala pe care a castigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit sa invinga acolo presiunea publicului, a asteptarilor de la ea, a faptului ca fusese in trei finale inainte, de Grand Slam, a avut sanse, dar nu a reusit sa le fructifice. A reusit sa schimbe ceva, sa castige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an. Am fost impreuna trei ani si jumatate, patru, a fost un roller-coaster, cu emotii si momente incredibile, dar si cu perioade grele", a marturisit Cahill. 

"Presiunea pe care a avut-o pe ea a fost mare, sunt mandru ca a reusit sa se descurce pentru a castiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mandresti in antrenorat. Persoana din afara terenului este mult mai buna decat orice rezultat a reusit. Lucrurile pe care voi nu le vedeti, acelea fac diferenta pentru mine", a continuat australianul. 

Darren Cahill a dezvaluit si un detaliu interesant in ceea ce priveste meciurile de Fed Cup pe care le joaca Simona Halep. 

"Ea nu vrea bani de la Federatia Romana pentru a juca la FedCup, le ofera bani colegilor din Romania pentru a-si sustine cheltuielile in circuit. Sponsorizeaza si o echipa de hochei pentru fete. Si pot continua. Ajuta oamenii din tara ei, stie ca este privilegiata. A muncit mult pentru toate realizarile si le merita din plin", a marturisit Cahill. 

Simona Halep a lucrat timp de patru ani cu Darren Cahill, acesta din urma fiind antrenorul care a condus-o pe drumul spre primul loc in clasamentul WTA si a ajutat-o sa cucereasca primul trofeu de Grand Slam, in acest an, pe zgura de la Roland Garros.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies