Tenis

Cum îl caracterizează Simona Halep pe Toni Iuruc: „Ne potrivim perfect. E mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele”

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care relația sa cu Toni Iuruc o împlinește pe plan personal și o ajută în cariera de tenismenă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:45
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:47

Înainte de a părăsi Academia Mouratoglou pentru destinația Madrid, unde va juca primul său meci sub comanda lui Patrick Mouratoglou, Simona Halep a acordat un interviu amplu fostei jucătoare de tenis, Alize Lim.

În cadrul acestei discuții, Simona Halep i-a descris pe Toni Iuruc și Patrick Mouratoglou, bărbații care joacă un rol exponențial în această fază avansată a carierei sale de jucătoare profesionistă de tenis. 

„Patrick Mouratoglou îmi poate aduce încredere, îl simt foarte puternic, ca persoană.”

„Patrick Mouratoglou îmi poate aduce încredere, îl simt foarte puternic ca persoană. Vedem tenisul la fel și îl pot asculta ușor, pentru că, de regulă, nu sunt foarte deschisă cu ceilalți. 

Înainte, am avut probleme în a mă deschide în fața oamenilor. E personalitatea mea și încerc să îmi îmbunătățesc acest aspect,” a spus Simona Halep despre noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou

Simona Halep: „Sunt fericită pe plan personal, de când l-am întâlnit pe Toni.”

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie. Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea - să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. 

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul,” a spus Simona Halep într-un interviu oferit fostei jucătoare de tenis, Alize Lim. 

Modifică setările cookies