Tenis

VIDEO Simona Halep, dezvăluire incredibilă despre Wimbledon 2019: „M-am uitat la finala câștigată cu Serena de 100 de ori”

Simona Halep a dezvăluit că s-a uitat la finala Wimbledon 2019 de o sută de ori, pentru a se bucura de ziua perfectă pe care a avut-o în urmă cu aproape trei ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:00
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:04

Simona Halep nu se poate sătura de amintirea celei mai frumoase zile a carierei sale. 13 iulie 2019 a fost ziua care a surprins meciul numit de Simona Halep însăși „cel mai bun” din toate timpurile, sportiva din România depășind-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în ultimul act al turneului de la Wimbledon.

La prima sa apariție într-o finală de Grand Slam pe iarbă, Simona Halep a jucat un tenis agresiv, curajos și lipsit de greșeli, acumulând doar trei neforțate în cele 56 de minute ale jocului. 

Simona Halep: „A fost ziua perfectă, nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel.”

„M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mișcările. Iubesc, pur și simplu, momentul. 

A fost cel mai bun moment. Nu e lung, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper,” a spus Simona Halep pentru Tennis Majors

Modifică setările cookies