Nick Kyrgios spectator Nick Kyrgios comportament Tenis ATP Wimbledon 2022 Tenis

Ce i-au făcut organizatorii lui Nick Kyrgios, după ce australianul a scuipat în direcția unui spectator, la primul meci

Nick Kyrgios riscă o amendă de până la $30,000, după ce a scuipat în direcția unui spectator. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 17:30
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 17:27

Organizatorii turneului de la Wimbledon au luat decizia de a nu-i suspenda dreptul de participare australianului Nick Kyrgios, deși acesta a comis un gest nesportiv în finalul meciului câștigat în primul tur, scor 3-6, 6-1, 7-5, 6-7, 7-5, în detrimentul britanicului Paul Jubb. 

Oficialii englezi au hotărât însă ca Nicholas Kyrgios să nu poată juca pe Terenul Central, repartizându-i partida cu Filip Krajinovic din turul secund pe Terenul Nr. 2. 

$30,000 este contravaloarea amenzii pe care Nick Kyrgios o riscă, drept consecință a faptului că a scuipat în direcția unui spectator care l-a deranjat pe durata meciului. 

Nick Kyrgios a mâncat sushi în timpul conferinței de presă și a vorbit despre incident

Pentru a se răzbuna pe un spectator care l-a deranjat constant pe durata confruntării, Nick Kyrgios a scuipat în direcția acestuia, după încheierea meciului. 

„Pot să te întreb că a părut că scuipi în direcția unui...?”, a fost întrebat Nick Kyrgios, în conferința de presă. „În direcția unei persoane care m-a tratat cu lipsă de respect, da,” a răspuns abrupt australianul. 

„Deci a fost intenționat?”, a fost a doua întrebare pusă jucătorului. „Da, nu aș face asta unui om care mă susține,” a răspuns șugubăț Nicholas Kyrgios, notează jurnalistul Gaspar Ribeiro Lanca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!