VIDEO Trebuia descalificat? Nick Kyrgios a scuipat în direcția unui spectator la Wimbledon. Australianul, aproape de eșec în primul tur

Nick Kyrgios Wimbledon 2022 Nick Kyrgios comportament Tenis ATP Wimbledon 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:00
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:11

Nick Kyrgios a fost șicanat constant, timp de 3 ore, de un spectator venit „exclusiv să îl deranjeze pe el,” după cum a susținut australianul. 

Nicholas Kyrgios a suferit 3 ore și 9 minute pentru a obține calificarea în turul secund în ediția 2022 a turneului de la Wimbledon

În duelul cu Paul Jubb (219 ATP), beneficiar al unui wildcard, tenismenul australian a fost nevoit să joace cinci seturi, încheiate scor 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3), 7-5. 

Nick Kyrgios, gest nesportiv la adresa unui spectator, după calificarea în turul secund la Wimbledon

Pentru a se răzbuna pe un spectator care l-a deranjat constant pe durata confruntării, Nick Kyrgios a scuipat în direcția acestuia, după încheierea meciului. 

„Pot să te întreb că a părut că scuipi în direcția unui...?”, a fost întrebat Nick Kyrgios, în conferința de presă. „În direcția unei persoane care m-a tratat cu lipsă de respect, da,” a răspuns abrupt australianul. 

„Deci a fost intenționat?”, a fost a doua întrebare pusă jucătorului. „Da, nu aș face asta unui om care mă susține,” a răspuns șugubăț Nicholas Kyrgios, notează jurnalistul Gaspar Ribeiro Lanca

Nick Kyrgios, nemulțumit de lentoarea ierbii de la Wimbledon

„De ce e atât de lentă? E iarbă, nu o mai udați. Nu o mai faceți atât de lentă, pentru numele lui Dumnezeu,” s-a plâns Nick Kyrgios, în timpul partidei cu Paul Jubb, informează ziaristul L'Equipe, Quentin Moynet

Victor Hănescu, gest similar la Wimbledon, în ediția 2010

Într-un meci tensionat cu germanul Daniel Brands, Victor Hănescu s-a confruntat cu un grup de suporteri nemți care l-au șicanat constant pe durata meciului. 

Camerele de filmat l-au captat pe tenismenul român înjurându-i pe germani în limba română, gest urmat de un moment în care acesta a scuipat în direcția fanilor problematici.

Hănescu a sfârșit prin a se retrage, la scorul de 7-6, 7-6, 6-7, 3-6, 0-3. 

Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!