Ce face Simona Halep, la doua zile dupa ce a ramas fara antrenor! Fotografiile publicate de romanca au strans peste 10.000 de like-uri

Ce face Simona Halep, la doua zile dupa ce a ramas fara antrenor! Fotografiile publicate de romanca au strans peste 10.000 de like-uri

Simona Halep este in cautarea unui nou tehnician. 

Simona Halep a ramas fara antrenor dupa ce Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu romanca, invocand motive personale, dorindu-si sa fie mai aproape de familia sa. 

Aflata in cautarea unui antrenor, Simona Halep isi continua singura antrenamentele si a publicat un nou mesaj optimist pe contul sau de Instagram. 

Liderul mondial a incarcat trei fotografii, prima dintre ele cu un mesaj motivational: "O noua zi de luni, o noua saptamana, noi teluri".

Una dintre ele este un cronometru oprit la o ora, iar ultima fotografie este un selfie facut in sala de antrenament. 

Pare ca Simona Halep urmeaza, pana in prezent, sfatul oferit de Ilie Nastase, care i-a transmis ca nu are nevoie de antrenor. Romanca nu a facut inca nicio declaratie legata de viitorul sau tehnician. 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT