Nick Kyrgios declaratie Max Purcell Nick Kyrgios campion Australian Open 2022 Tenis

Nick Kyrgios și-a umilit adversarul din finala AO: „Oamenii s-ar uita mai degrabă la vopsea cum se usucă, decât la tine.”

Nick Kyrgios l-a desființat pe Max Purcell, dublist pe care l-a învins în finala Australian Open 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 10:22

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis au devenit în premieră campioni de Grand Slam, întrecându-i în finala Openului Australian pe conaționalii Matthew Ebden și Max Purcell, scor 7-5, 6-4.

Dacă în cadrul ceremoniei de premiere totul s-a încheiat elegant și pașnic, războiul dintre Nick Kyrgios și Max Purcell a continuat mult după încheierea finalei. „Ați fost prea buni. E distractiv să vă urmărim jucând. Vrem să vă mai vedem în circuitul de dublu,” a spus Max Purcell, în cadrul ceremoniei de premiere, ca o zi mai târziu să își critice adversarii. 

Nick Kyrgios l-a umilit pe unul dintre adversarii săi din finala Openului Australian

„Cred că a fost grozav pentru vânzarea de bilete, dar nu știu cum s-a văzut din afară. Dacă îi urmărești pe Nick și Thanasi și ești de peste mări și țări, poate că te saturi de tenis. Au adus mult sportului, nu pot să le iau din merite. Sunt încântători, e entuziasmant să joci împotriva lor, dar cred că o parte a publicului nu a fost suficient de respectuoasă față de adversarii lui Kyrgios și Kokkinakis,” a spus Max Purcell după terminarea Openului Australian, notează Nine

Devenit în premieră campion de Grand Slam, Nick Kyrgios nu și-a schimbat obiceiurile. „Max Purcell, prostănacule, despre comentariile pe care le-ai făcut după meci aș vrea să spun că nu ai nicio idee despre entertainment și sport. Dacă nu ai observat că există un motiv pentru care oamenii vin să îmi vadă meciurile, e pentru că nivelul și jocul meu chiar sunt demne de a fi urmărite. 

Data viitoare când pierzi o finală de Grand Slam, ar trebui să lași capul jos și să îți dai seama cum să joci punctele importante mai bine. Nu e nevoie să critici australienii în presă, pentru că oamenii mai degrabă s-ar uita la vopsea cum se usucă decât la stilul tău de joc, serviciu-voleu,” a fost mesajul aspru transmis de Nick Kyrgios unuia dintre oponenții pe care i-a învins în finala de dublu masculin a Openului Australian 2022. 

Kyrgios, înfuriat și de presa australiană

„Să vă ia naiba, media. Sincer, nu am spus nimic lipsit de respect față de Ashleigh Barty. Am spus că publicul a fost uimitor în acest an și simt că reușita mea, alături de Kokkinakis, a jucat un rol mare în această poveste. Tatăl lui Ashleigh a venit la mine și mi-a spus asta.

Tot ce am spus e că oamenii mă urmăresc peste tot prin lume, iar stadioanele se umple. Am crescut împreună cu Ash și îi cunosc potențialul,” a fost mesajul transmis de Kyrgios pentru presa australiană. 

Modifică setările cookies