GALERIE FOTO Cădere înfricoșătoare a Simonei Halep: medicii i-au luat tensiunea, după 8 game-uri pierdute la rând în meciul cu Zheng

Simona Halep Roland Garros 2022 Simona Halep Qinwen Zheng Simona Halep tensiune Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 18:55
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 19:18

Simonei Halep i s-a luat tensiunea, la scorul de 3-0 în setul decisiv al meciului cu Qinwen Zheng, după un șir de 8 game-uri pierdute la rând de sportiva din țara noastră.  

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a suferit o cădere inexplicabilă în intensitatea jocului practicat în meciul cu Qinwen Zheng, din turul secund al turneului de la Roland Garros.

Deși a avut șanse de a se distanța la 6-2, 3-1, Simona Halep le-a ratat, după care i-a permis chinezoaicei să se desprindă nu doar în setul doi, ci și în decisiv. Zheng s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-1. 

Simona Halep a condus-o pe Qinwen Zheng cu 6-2, 2-1 și 40-30

De la 6-2, 2-1 s-a făcut 6-2, 2-6, 0-3, moment în care jucătoarea din România a cerut intervenția trainer-ului, care i-a luat tensiunea, în pauza dintre game-uri.  

Halep s-a ridicat cu bine, de pe scaun și a câștigat următorul game, dar dificultățile respiratorii au continuat și rămân semne de întrebare cu privire la starea generală a româncei, având în vedere că aceasta s-a sprijinit în rachetă, cu câteva minute înainte de acest moment straniu, care nu face plăcere niciunui urmăritor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!