Simona Halep Roland Garros 2022 Roland Garros 2022 Simona Halep eliminata Roland Garros Simona Halep Qinwen Zheng Tenis

GALERIE FOTO Simona Halep, descumpănită: imaginile triste, care vorbesc de la sine, după eliminarea prematură de la Roland Garros

Simona Halep a arătat o stare de agitație interioară puternică, în partida pierdută cu Qinwen Zheng, în turul secund la Roland Garros, lăsând impresia că nu poate stăpâni nicidecum dinamica meciului.

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 19:50
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 19:54

Pentru prima dată din 2015 încoace, Simona Halep a fost eliminată în turul secund la Roland Garros.

Campioana ediției 2018 a Grand Slam-ului de la Paris a cedat în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-1 în favoarea puștoaicei din China, Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), iar imaginile surprinse în setul decisiv îi vor întrista pe toți suporterii Simonei Halep.

Simona Halep, confuză, slăbită și frustrată, în meciul pierdut cu Qinwen Zheng

Acuzând dificultăți respiratorii și necesitând intervenția trainer-ului, care i-a verificat tensiunea, la scorul de 0-3, în setul decisiv, Simona Halep a prevestit necesitatea așa-zisului consult medical, când s-a sprijinit în rachetă, vlăguită.

Lipsa de putere fizică a fost un simbol pentru incapacitatea resimțită în plan tactic de Simona Halep, care a fost depășită și exasperată de loviturile boltite ale chinezoaicei Qinwen Zheng, căreia i-a luat doar 3 game-uri, în seturile 2 și 3. 

În privirea Simonei Halep s-a putut citi o stare generală de slăbiciune, confuzie și frustrare, acuzate pe fondul conștientizării situației în care avea să încheie meciul cu statutul de perdantă, un deznodământ neplăcut surprinzător, având în vedere speranțele anunțate la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!