Boris Becker avertizează: „Nadal a făcut primul pas către retragere” Declarația halucinantă făcută despre spaniol

Boris Becker Australian Open 2023 rafael nadal Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:10
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:10

Boris Becker a afirmat că Rafael Nadal ar putea deveni președinte în Spania, dacă și-ar dori acest lucru. 

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a părăsit accidentat și eliminat în turul secund ediția 2023 a Openului Australian. Tenismenul din Manacor a fost diagnosticat cu o leziune de gradul 2 a mușchiului iliopsoas, flexor al coapsei și al șoldului. Timpul normal de recuperare estimat pentru această afecțiune este de 6-8 săptămâni. În acest timp, Nadal va avea nevoie de anti-inflamatoare și fizioterapie. 

Vorbind despre continuarea carierei jucătorului iberic, fostul tenismen, Boris Becker nu crede că Rafael Nadal va egala recordul longevității lui Roger Federer. Mai exact, germanul îl vede pe Nadal retrăgându-se înaintea vârstei de 40 de ani.

Boris Becker: „Dacă Nadal ar vrea, ar putea deveni președinte în Spania.”

„Întrebarea e: va juca până la 40 de ani? Nu cred. Ieri a făcut primul pas către retragere. O accidentare precum aceasta e destul de grea, la vârsta lui, și a deveni și mai dificil să își revină în formă.

Sper și mă rog să se poată recupera curând, pentru a-l putea vedea 100% proaspăt în Paris, cel puțin, dar cred că zilele lui sunt numărate.

Nu e doar o legendă a tenisului, e o legendă a sportului. E unul dintre cei mai importanți sportivi din întreaga lume, în ultimii 25 de ani. A schimbat tenisul, l-a făcut mai faimos în țara sa, Spania. Dacă ar vrea, ar putea deveni președintele țării. 

E clar că ar rămâne un mare gol în urmă, dacă Rafa nu ar mai juca din nou, dar cred că, la un moment dat, va reveni,” a declarat pentru Eurosport Boris Becker, notează Tennis Head

Dacă recuperarea lui Rafael Nadal va decurge normal, participarea sa în sezonul de zgură nu va fi pusă sub semnul întrebării. Roland Garros 2023 va avea loc în perioada 28 mai - 11 iunie. 

Andrei Pavel, campionul fără viză de la Roland Garros. Cum a ajuns să câștige la Paris fără drept de intrare în Franța

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!