VIDEO Rafa Nadal, în conflict cu sârboaica Marijana Veljovic, arbitrul care l-a scos din sărite și pe Roger Federer

Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:20
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:27

Rafael Nadal s-a declarat deranjat de arbitrul Marijana Veljovic, în timpul meciului pierdut în turul secund al Openului Australiei, în fața americanului Mackenzie McDonald. 

Rafael Nadal (2 ATP) a părăsit ediția 2023 a Openului Australian în turul secund, sfârșind eliminat în minim de seturi de către numărul 67 ATP, Mackenzie McDonald, scor 6-4, 6-4, 7-5. Eșecul îl va coborî pe tenismenul din Manacor minim patru poziții în ierarhia mondială, existând acum riscul ca Nadal să își piardă locul în top 10 ATP, în prima parte a sezonului.

La scorul de 4-1 în primul set pentru tenismenul american, Rafael Nadal a avut un conflict cu Marijana Veljovic, care l-a avertizat pentru întârzierea reluării jocului, între servicii. 

Rafael Nadal: „Cu tine e mereu la fel. De fiecare dată, sunt grăbit.”

„Cu tine, nu mă pot descurca cu prosopul. De fiecare dată, sunt grăbit. Chiar și când servesc normal, fără să mă șterg înainte, văd cronometrul la cinci, patru secunde, dar cu tine e mereu la fel. E în regulă. Pentru tine nu contează, nu pot să iau prosopul niciodată. Prosopul e acolo, de partea opusă a terenului. Tu nu știi,” i-a transmis Rafael Nadal, în pauza dintre game-uri. 

Marijana Veljovic este arbitrul care l-a avertizat pe Roger Federer, în ediția 2020 a Openului Australiei, pentru limbaj obscen folosit în timpul meciului cu Tennys Sandgren. Atunci, elvețianul reușea să câștige partida după ce a anulat șapte mingi de meci ale oponentului, însă nu înainte de a se angaja într-un dialog tensionat cu oficialul partidei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!