Casper Ruud Australian Open 2023 Jenson Brooksby Tenis ATP Tenis

Primii doi favoriți ai Openului Australiei, Nadal și Ruud, eliminați din turneu, după doar două tururi

Casper Ruud (3 ATP) a fost învins în patru seturi de numărul 39 mondial, Jenson Brooksby, în turul secund al Openului Australian. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 08:40
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 10:24

Nadal, Ruud, Zverev și Fritz, eliminați în primele tururi ale Openului Australiei


A patra zi de turneu a Openului Australian a adus o mare surpriză în Arena Rod Laver. De două ori finalist în competițiile de mare șlem din 2022, Casper Ruud (3 ATP, 24 de ani) a fost eliminat de Jenson Brooksby (39 ATP, 22 de ani), scor 6-3, 7-5, 7-6 (4), 6-2.

Durata meciului s-a întins la patru ore fără cinci minute de joc, interval în care tenismenul norvegian a asistat la 50 de lovituri direct câștigătoare, semnate de jucătorul american. 

Jenson Brooksby se află la ediția sa de debut, în Openul Australiei

Vizibil afectat de căldură din Melbourne, Casper Ruud nu s-a aflat într-o dispoziție caracteristică de joc, ajungând să comită nu mai puțin de 55 de erori neforțate. 

Compatriotul Tommy Paul va fi adversarul americanului Jenson Brooksby, în turul trei al Openului Australian 2023. În sfertul inferior al tabloului, cei doi vor avea parte de una dintre cele mai bune șanse ale carierei, dacă vor vrea să își îndeplinească visul de a juca o semifinală de Grand Slam, în contextul în care Taylor Fritz a fost eliminat. 

Optimile de finală rămân cea mai bună performanță atinsă de Casper Ruud la Melbourne, rezultat semnat în 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!