VIDEO Reacția neașteptată a legendarului Boris Becker despre șansele Simonei Halep de a mai câștiga un Grand Slam

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 10:55
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 10:57

Boris Becker a vorbit despre Simona Halep și Ilie Năstase, înainte de a vedea premiera documentarului 'Nasty.'

Boris Becker (56 de ani) a dezvăluit că l-a întâlnit pe Ilie Năstase prin intermediul lui Ion Țiriac, iar între el și primul număr unu ATP s-a creat o relație de prietenie care ține, patru decenii mai târziu.

De șase ori campion în turneele majore, Boris Becker a câștigat ultimul titlu important la Melbourne, în 1996. 

Boris Becker, despre Ilie Năstase: „Era încântător de privit. Uneori, nici Ilie nu știa ce urma să se întâmple pe teren.”

„Ilie îmi e vechi prieten, am jucat primul meci al meu împotriva lui, în 1984, la Monte Carlo. Fac parte din documentar și sunt încântat să îl văd.

Am avut norocul de a juca în prima parte a anilor '80, când am jucat cu Ilie Năstase, Bjorn Borg, Jimmy Connors. Porecla lui - Nasty - este fondată, în sensul în care era cinic și critic, uneori, pe teren. Am doar amintiri plăcute alături de Ilie,” a dezvăluit Boris Becker, la premiera documentarului 'Nasty'

„Nu știai niciodată ce avea să se întâmple cu Ilie. Uneori, nici măcar el nu știa ce urma să se întâmple. A fost mereu încântător de privit. Avea o charismă deosebită,” a punctat Becker despre Năstase. 

Boris Becker: „Simona e o campioană, dar trebuie să îi acordăm timp de revenire.”

Întrebat despre situația Simonei Halep, legendarul tenismen german a răspuns, zicând: „Mă bucur că a revenit. Mă bucur că e curată și că poate juca tenis din nou. Lumea tenisului are nevoie de ea.

Când ești o jucătoare de top, vrei să îți termini cariera pe terenul de tenis și mă bucur că va putea să facă asta,” a declarat Boris Becker, înainte de a vedea în premieră documentarul 'Nasty.'

Boris Becker nu știe dacă Simona Halep va putea ieși triumfătoare din duelurile cu noua generație

Evaluând șansele Simonei Halep de a mai câștiga un titlu de mare șlem, Boris Becker a temperat așteptările, spunând: „Nu știu. Îi doresc ce e mai bun, dar sunt câteva jucătoare tinere - Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Cori Gauff... Simona e o campioană, dar trebuie să îi acordăm timp de revenire,” a spus Becker. 

Simona Halep a câștigat două titluri de mare șlem, la Roland Garros, în 2018 și pe iarba londoneză, în 2019. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!