Wimbledon 2023: Berrettini a amenințat că îl dă pe arbitru în judecată, într-un meci întins pe trei zile

Matteo Berrettini Lorenzo Sonego Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 16:50
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 16:59

Wimbledon 2023 | Ieșire nervoasă de necrezut, semnată de italianul Matteo Berrettini. 

Matteo Berrettini (27 de ani, 38 ATP) a avut o ieșire nervoasă în meciul câștigat în turul întâi al ediției 2023 a turneului de la Wimbledon.

Italianul - finalist pe iarba londoneză, în urmă cu două ediții - l-a întrecut pe conaționalul Lorenzo Sonego, scor 6-7 (5), 6-3, 7-6 (7), 6-3, într-un meci început marți, în a doua zi de turneu. 

Matteo Berrettini, către arbitru: „Dacă o să mă accidentez, o să te dau în judecată.”

Înfuriat de insistențele arbitrului în a-i convinge pe Matteo Berrettini și pe Lorenzo Sonego să continue partida, în ciuda suprafeței de joc alunecoase, Berrettini a răbufnit și a amenințat că îl dă în judecată pe oficialul partidei: 

„Nu am căzut niciodată, am început să cădem chiar acum. De ce crezi că se întâmplă? Bine, deci dacă o să mă accidentez, o să te dau în judecată. Știu că vrei să jucăm, și pentru voi e târziu și pentru noi e târziu, vrem să jucăm și noi. Dar vreau să spun că dacă o cădem de fiecare dată, este periculos. Uite ce s-a întâmplat, el a căzut la punctul de set,” i-a transmis Berrettini arbitrului, notează tennis-infinity.com.

A fost nevoie ca Lorenzo Sonego să mai cadă o dată pentru ca arbitrul să decidă întreruperea jocului. În cele din urmă, meciul s-a încheiat, după mai bine de trei ore de joc derulate în trei zile diferite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!