GALERIE FOTO A dat peste cap toate radarele de fashion! Tiafoe și-a 'orbit' adversarul cu ținuta de la Australian Open

Australian Open 2023 fashion Frances Tiafoe Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 11:35
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 14:51

Nu doar tenisul americanului Frances Tiafoe a strălucit în primul tur jucat la Melbourne. Echipamentul purtat le-a luat ochii fanilor. 

Semifinalist în ediția 2022 a Openului American, Frances Tiafoe (24 de ani, 17 ATP) și-a deschis cu victorie drumul în turneele de mare șlem ale sezonului 2023. Tenismenul american l-a eliminat în runda inaugurală a Openului Australian pe germanul Daniel Altmaier în patru seturi, scor 6-3, 6-3, 6-7 (5), 7-6 (6), la capătul unei lupte de 3 ore și 19 minute. 

De această dată, nu tenisul agresiv a ieșit în prim-plan, în ceea ce îl privește pe Frances Tiafoe. Deși a reușit performanțe remarcabile - adunând 82 de lovituri direct câștigătoare în cele patru seturi -, nord-americanul a ieșit în evidență mai degrabă prin echipamentul de joc purtat.

Nike se joacă cu culorile la Australian Open 2023

Cu o paletă de culori vii, parcă împrăștiate aleatoriu atât pe pantaloni, cât și pe maioul de joc ales, apariția lui Frances Tiafoe s-a viralizat pe Twitter, unde fanii tenisului s-au putut minuna de originalitatea echipamentului Nike.

La finalul partidei, Frances Tiafoe a bătut palma cu arbitrul de scaun, într-un stil necaracteristic tenisului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!