Simona Halep, JIGNITA pe net in razboiul momentului: "Nu ai avut acces la educatie desavarsita!"

Simona Halep, JIGNITA pe net in razboiul momentului: "Nu ai avut acces la educatie desavarsita!"

Marius Vecerdea, omul care a contestat legitimitatea alegerilor pentru presedintia FRT, castigata de Ion Tiriac in data de 19 iunie a publicat un mesaj controversat pe Facebook, adresat Simonei Halep.

Simona Halep, Sorana Cirstea si Marius Copil publicasera mai devreme in aceasta saptamana un mesaj prin care condamnau pasivitatea oamenilor cu putere decizionala in aceasta privinta, Bugetul de Stat nealocand de cateva luni niciun ban Federatiei Romane de Tenis.

Marius Vecerdea: „Te tratez cu compasiune, Simona, pentru ca nu ai avut acces la o educatie desavarsita care sa produca oameni completi cu integritate” 

"Te iert Draga SIMONA si te tratez cu COMPASIUNE! Te inteleg asa ii inteleg pe toti sportivii care nu au acces la o EDUCATIE desavarsita, la o EDUCATIE care sa produca oameni completi cu INTEGRITATE si spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuti doar pentru a arata ca munca si doar munca, fara vreo iluminare spirituala este cea care prevaleaza si este folosita ca exemplu de urmat.

Te inteleg draga SIMONA, pentru ca stiu exact cum aceasta EDUCATIE ne invata sa fim doar umili si ascultatori, ne invata doar sa muncim si sa ne sacrificam pentru a arata dusmanilor poporului (acesti straini care ne vor raul), ce mandru este sa fim romani (parca era un slogan pesedist de campanie).

Te inteleg draga SIMONA, pentru ca vad copii care stiu doar de frica greselii, care invata fara sa fie functionali, care fac sport doar pentru victoria cu orice pret fara compasiune pentru celalalt, fara sa stie de sanatate sau de bucuria altor lucruri de pe pamant!

Te inteleg draga SIMONA, pentru ca vad chiar si Adulti, oameni striviti de frica de a Raspunde unui mare magnat.

Iti scriu draga SIMONA, tie si celor care te indragesc, ca a venit timpul sa ne trezim, sa iesim la lumina, sa avem curajul de a sta drepti, sa ne implicam civic si sa mergem LA VOT, sa aruncam in negura timpului acest nou comunism care ne-a tinut captivi", a scris Marius Vecerdea intr-o scrisoare publica adresata numarului 4 WTA. 

Simona Halep nu a comentat deocamdata acest mesaj. Intre timp, ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe a declarat ca va urgenta rezolvarea problemelor cu privire la legitimitatea functiei de presedinte al FRT ocupata de Ion Tiriac. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Hackerii profită de pandemie pentru a goli conturile românilor. Cum acționează
BRAT