Ashleigh Barty a făcut marele anunț: fostul număr 1 WTA este însărcinată

Ashleigh Barty Ashleigh Barty insarcinata Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 13:45
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 13:51

Ashleigh Barty este însărcinată. Anunțul vine la 10 luni după retragerea definitivă din tenis. 

Căsătorită în vara anului 2022 cu jucătorul de golf Gary Kissick, Ashleigh Barty (26 de ani) a anunțat întreaga lume de întregirea familiei sale. 

Fosta ocupantă a locului unu în ierarhia WTA a anunțat că este însărcinată și așteaptă, alături de soțul său, primul copil. În martie 2022, Ashleigh Barty a anunțat retragerea sa definitivă din tenis

Ashleigh Barty și-a anunțat sarcina pe Instagram

„2023 e predestinat să fie cel mai bun an de până acum. Suntem extrem de încântați de noua noastră aventură. Origi deja joacă rolul surorii protectoare,” a scris Ashleigh Barty pe Instagram, anunțându-și sarcina.

Ashleigh Barty a făcut anunțul folosindu-se de o imagine în care cățelușa sa, Origi, s-a așezat cu grijă lângă o pereche de pantofiori. 

„Ash” Barty și Gary Kissick s-au logodit în noiembrie 2021.

Cine este soțul australiencei Ashleigh Barty

Gary Kissick este un jucător de golf în vârstă de 30 de ani al Clubului din Brisbane. Barty și Kissick s-au întâlnit pentru prima oară în 2016, la Clubul de Golf Brookwater. 

Golferul australian a recunoscut că nu cunoștea prea multe lucruri despre tenis înainte de a o întâlni pe Ashleigh Barty, dar s-a acomodat ușor la viața din circuitul WTA, asistând pe viu la finalele Wimbledon 2021 și Australian Open 2022, câștigate de iubita sa. 

Barty nu regretă retragerea din tenis

„Nu am niciun regret că m-am retras. Niciunul. Ştiam că este momentul potrivit pentru mine. A fost ceea ce am vrut să fac,” a spus la începutul lunii iulie Ashleigh Barty, fostă jucătoare de tenis și cricket, iar, în prezent, amatoare de golf. 

Ash Barty s-a retras din tenis ca fost lider WTA și triplă campioană de Grand Slam, în urma succeselor semnate la Roland Garros 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!