Ashleigh Barty nunta Ashleigh Barty mireasa Ashleigh Barty retrasa Tenis WTA Tenis

FOTO Retrasă la 25 de ani din tenis, Ashleigh Barty s-a căsătorit! Prima imagine cu fostul lider mondial în rochie de mireasă

Ashleigh Barty s-a măritat cu jucătorul de golf Gary Kissick. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 15:13
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 15:16

Ashleigh Barty și Gary Kissick s-au căsătorit în după-masa zilei de sâmbătă, 30 iulie. „Soț și soție” a fost descrierea aleasă de jucătoarea australiană, atașată fotografiei pe care a publicat-o pe Instagram. 

Logodiți din 23 noiembrie 2021, fostul lider WTA și jucătorul de golf și-au unit destinele la opt luni distanță. 

Ashleigh Barty s-a căsătorit cu un jucător de golf

Gary Kissick este un jucător de golf în vârstă de 30 de ani al Clubului din Brisbane. Barty și Kissick s-au întâlnit pentru prima oară în 2016, la Clubul de Golf Brookwater. 

Golferul australian a recunoscut că nu cunoștea prea multe lucruri despre tenis înainte de a o întâlni pe Ashleigh Barty, dar s-a acomodat ușor la viața din circuitul WTA, asistând pe viu la finalele Wimbledon 2021 și Australian Open 2022, câștigate de iubita sa. 

"Nu am niciun regret că m-am retras. Niciunul. Ştiam că este momentul potrivit pentru mine. A fost ceea ce am vrut să fac,” a spus la începutul lunii iulie Ashleigh Barty, fostă jucătoare de tenis și cricket, iar, în prezent, amatoare de golf. 

Ash Barty s-a retras din tenis ca fost lider WTA și triplă campioană de Grand Slam, în urma succeselor semnate la Roland Garros 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open 2022

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!