Serena Williams finala us open 2018 scandal serena williams finala us open 2018 serena williams naomi osaka finala us open 2018 US Open Tenis

Amenintari cu moartea pentru autorul caricaturii cu Serena Williams! Decizia dura luata de acesta si reactia conducerii publicatiei

Caricatura cu Serena Williams dupa scandalul de la US Open i-a adus o gramada de probleme lui Mark Knight, cel care si-a pus semnatura pe desen.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2018, 13:25
Data actualizarii: Vineri 14 Septembrie 2018, 13:30

Knight a fost practic obligat sa isi inchida toate conturile de pe retelele de socializare dupa ce a primit valuri de jigniri si chiar amenintari cu moartea. Knight este insa sustinut de superiorii sai.

"Mark va avea parte de tot sprijinul", a declarat editorul publicatiei Melbourne Herald Sun, iar Michael Miller, presedintele executiv al News Corp.Australia a mentionat ca  tot ce i s-a intamplat lui Knight dupa aceasta caricatura "arata ca lumea a devenit prea corecta politic".

Serena Williams a iscat un scandal monstru in finala US Open contra lui Naomi Osaka. Totul a pornit dupa ce arbitrul a avertizat-o pe sportiva din Statele Unite ale Americii ca primeste indicatii de la antrenorul sau, lucru strict interzis la turneele de Grand Slam. Dupa trei avertismente, Serena a fost penalizata cu un game.

Modifică setările cookies