Tenis

"A trebuit sa ma intretin!" | Buzarnescu a explicat de ce joaca cel mai bun tenis al carierei la 30 de ani

Mihaela Buzarnescu are un an de exceptie in tenisul mondial!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 15:27
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 15:34

Mihaela Buzarnescu, in varsta de 30 de ani, le-a explicat americanilor ca accidentarile au oprit-o mereu din ascensiune si nu i-au acordat sansa sa se apropie de top. Pe cand avea 18 ani, Mihaela era una dintre cele mai apreciate junioare din lume, dar pentru mai bine de un deceniu a avut de suferit din cauza accidentarilor.

"Am fost buna in perioada junioratului, am facut parte din generatia cu Azarenka, Radwanska si Caroline Wozniacki. Dar apoi, pe cand aveam 18 ani si eram pe locul 4 sau 5 la junioare si pe 214 in WTA, m-am accidentat la umar si am lipsit timp de jumatate de an. A fost momentul in care am pierdut putinii sponsori pe care-i aveam. Apoi nu mi-a fost deloc usor sa revin, evident ca n-am mai putut sa am aceleasi rezultate ca inainte. Nu a fost deloc usor, a fost chiar foarte dificil. Pana la urma, sunt aici acum si asta inseamna ca nu m-am dat batuta. Intotdeauna m-am gandit ca nu vreau sa renunt la tenis din cauza accidentarilor. Sunt foarte fericita ca nu am renuntat", a spus Mihaela la Tennis Channel.

Apoi, Mihaela a vorbit si despre dificultatile financiare pe care le-a intampinat de-a lungul timpului. "Nu a fost deloc usor, n-am avut niciun sponsor si totul a fost platit din banii mei, a trebuit sa ma intretin. Am jucat si tenis pe echipe in Romania si in alte tari pentru a-mi acoperi cheltuielile cu biletele de avion. Nu a fost usor deloc", a completat Mihaela.

In 2017, Mihaela ocupa locul 541 in clasamentul WTA, pentru ca acum sa intre intre primele 30 de jucatoare din lume si apropie vertiginos de primele 20 de tenismene ale lumii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies