"A trebuit sa ma intretin!" | Buzarnescu a explicat de ce joaca cel mai bun tenis al carierei la 30 de ani

"A trebuit sa ma intretin!" | Buzarnescu a explicat de ce joaca cel mai bun tenis al carierei la 30 de ani

Mihaela Buzarnescu are un an de exceptie in tenisul mondial!

Mihaela Buzarnescu, in varsta de 30 de ani, le-a explicat americanilor ca accidentarile au oprit-o mereu din ascensiune si nu i-au acordat sansa sa se apropie de top. Pe cand avea 18 ani, Mihaela era una dintre cele mai apreciate junioare din lume, dar pentru mai bine de un deceniu a avut de suferit din cauza accidentarilor.

"Am fost buna in perioada junioratului, am facut parte din generatia cu Azarenka, Radwanska si Caroline Wozniacki. Dar apoi, pe cand aveam 18 ani si eram pe locul 4 sau 5 la junioare si pe 214 in WTA, m-am accidentat la umar si am lipsit timp de jumatate de an. A fost momentul in care am pierdut putinii sponsori pe care-i aveam. Apoi nu mi-a fost deloc usor sa revin, evident ca n-am mai putut sa am aceleasi rezultate ca inainte. Nu a fost deloc usor, a fost chiar foarte dificil. Pana la urma, sunt aici acum si asta inseamna ca nu m-am dat batuta. Intotdeauna m-am gandit ca nu vreau sa renunt la tenis din cauza accidentarilor. Sunt foarte fericita ca nu am renuntat", a spus Mihaela la Tennis Channel.

Apoi, Mihaela a vorbit si despre dificultatile financiare pe care le-a intampinat de-a lungul timpului. "Nu a fost deloc usor, n-am avut niciun sponsor si totul a fost platit din banii mei, a trebuit sa ma intretin. Am jucat si tenis pe echipe in Romania si in alte tari pentru a-mi acoperi cheltuielile cu biletele de avion. Nu a fost usor deloc", a completat Mihaela.

In 2017, Mihaela ocupa locul 541 in clasamentul WTA, pentru ca acum sa intre intre primele 30 de jucatoare din lume si apropie vertiginos de primele 20 de tenismene ale lumii.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT