Program infernal pentru Mihaela Buzarnescu! Romanca nu cedeaza si cauta cat mai multe victorii

Program infernal pentru Mihaela Buzarnescu! Romanca nu cedeaza si cauta cat mai multe victorii

Mihaela Buzarnescu este una dintre jucatoarele cu cele mai multe turnee jucate anul acesta. 

Sportiva nu are de gand sa se opreasca aici. 

In timp ce Simona Halep s-a declarat multumita ca are posibilitatea de a-si lua o vacanta dupa eliminarea de la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu va proceda total diferit.

Chiar daca a ajuns in saptamana a doua de la Wimbledon, atat la dublu cat si la dublu-mixt, Mihaela a decis sa continue cu programul extrem de incarcat. Saptamana viitoare, Mihaela va evolua in turneul pe zgura de la Bucuresti, unde este considerata una dintre favoritele la castigarea trofeului.

Apoi, incepand cu 23 iulie, Mihaela va merge la Moscova, unde a fost acceptata de asemenea pe tabloul principal. Programul infernal al Mihaelei continua, iar de pe 30 iulie sportiva noastra va schimba continentul si va ajunge in SUA pentru a participa la turneul de la San Jose alaturi de jucatoare precum Serena Williams si Maria Sharapova. De pe 6 august, Mihaela va ajunge in Canada, urmand sa evolueze in turneul Rogers Cup de la Montreal. Ultimul turneu din calendarul oficial stabilit momentan este cel de la Cincinnati, incepand cu 13 august.

In functie de rezultatele de la aceste turnee, Mihaela are o sansa uriasa de a intra in top 20 WTA si de a se apropia amenintator de Top 8 in clasamentul Race to Singapore.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies