"A jucat grozav azi! A fost mai buna ca mine un set si jumatate!" Reactia Pliskovei dupa victoria cu Buzarnescu
Vineri 06 Iulie 2018, 22:39

"A jucat grozav azi! A fost mai buna ca mine un set si jumatate!" Reactia Pliskovei dupa victoria cu Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu a pierdut dramatic cu Pliskova in turul 3 la Wimbledon.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Karolina Pliskova, locul 8 WTA, a recunoscut ca a avut parte de un meci foarte dificil in turul al treilea de la Wimbledon, in fata Mihaelei Buzarnescu.

Cehoaica in varsta de 26 de ani a declarat imediat dupa partida ca romanca a fost mai buna ca ea jumatate de meci si doar spiritul ei de lupta i-a adus victoria. “A fost un meci foarte greu azi, ea a jucat un tenis grozav. Pot sa spun ca a fost mai buna ca mine un set si jumatate. Dar nu am renuntat la lupta si mi-am spus ca am sanse daca reusesc sa imi fac serviciul", a spus Pliskova.

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata dupa un meci foarte disputat, vineri seara, in turul trei al celui de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon. Bucuresteanca a fost invinsa de favorita numarul 7, Karolina Pliskova, desi a condus cu 6-3 si 4-1. Tenismena din Cehia s-a impus in cele din urma cu 3-6, 7-6 (3), 6-1.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea