"S-a dus singura spre infrangeri, nu cu mine!" Motivul prabusirii dramatice a Mihaelei Buzarnescu in tenisul mondial: "Si-a schimbat total gandirea"

"S-a dus singura spre infrangeri, nu cu mine!" Motivul prabusirii dramatice a Mihaelei Buzarnescu in tenisul mondial: "Si-a schimbat total gandirea"

Mihaela Buzarnescu incepuse ascensiunea in tenisul mondial, insa lucrurile s-au schimbat total dupa accidentarea de la Montreal. 

Mihaela Buzarnescu a anuntat ca va incepe colaborarea cu un nou tehnician. Este vorba despre Artemon Apostu Efremov, fostul antrenor al Irinei Begu. 

Septimiu Fratila, fostul antrenor al lui Miki, a povestit cum au decurs lucrurile intre ei si cand s-a produs despartirea. 

"Colaborarea noastra s-a incheiat in 2018, in iulie, la Bucharest Open, unde ea a jucat semifinala. S-au intamplat niste lucruri si inaintea turneului, dar si dupa, care m-au convins ca e timpul sa mergem pe drumuri separate.

Sunt multe de povestit, dar nu vreau sa detaliez. Vreau sa spun doar ca Mihaela Buzarnescu s-a dus singura spre infrangeri, nu cu mine! Sincer, dupa turneul de la Montreal, in care s-a accidentat, eu am prevazut ca nu va urma o etapa buna in cariera ei, dar, avand in vedere ca nu mai lucram cu ea, n-am avut cum sa intervin", a spus Fratila pentru Adevarul. 

Fostul antrenor al lui Buzarnescu pune si accidentarea romanei de la Montreal pe seama dorintei sportivei de a evolua pe cont propriu.

"Ea s-a dus insotita de Justyna Jegiolka la San Jose, unde am mai tinut legatura cu ea prin telefon. A urmat turneul de la Montreal, in care s-a accidentat, si in care deja era pe cont propriu, cu o alta gandire. Cand s-a intors in tara, ea a insistat mult sa revin langa ea si, de aceea, am acceptat sa mergem impreuna si la Beijing. Dupa acest turneu insa, colaborarea noastra s-a incheiat definitiv si nici n-am mai vorbit.

Ea e o jucatoare de moral si, intre timp, si-a schimbat total gandirea. Mai multe nu vreau sa spun", a explicat Septimiu Fratila pentru sursa citata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT